Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Traian Berbeceanu, dezlănţuit după anunţul ministrului Justiţiei: „Nu voi accepta vreodată că un infractor poate să-mi conducă ţara”

Daniel Guţă acum 2 ore

Traian Berbeceanu s-a numărat printre zecile de localnici care au manifestat faţă de anunţul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, cu privire la revocarea Laurei Codruţei Kovesi din funcţia de şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Depistat transportând material lemnos, fără documente de provenienţă

Alexandra Georgescu acum 4 ore

Poliţiştii din Strehaia au oprit în data de 21 februarie a.c. pentru control, pe strada Câmpului din oraşul Strehaia, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 25 de ani din aceeaşi localitate.

Sibienii ies în stradă, după ce ministrul justiţiei a cerut demiterea şefei DNA

Stefan Lica acum 4 ore

Comunitatea Vă vedem din Sibiu reacţionează, după ce ministrul justiţiei, Tudorel Toader, a cerut demiterea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

VIDEO Protest spontan la Cluj, după ce ministrul justiţiei a cerut demiterea şefei DNA

Stefan Lica acum 5 ore

Grupul Umbrela Anticorupţie Cluj le cere clujenilor să iasă în stradă şi să protesteze faţă de decizia ministrului Tudorel Toader.

Sibienii ies în stradă, după ce ministrul justiţiei a cerut demiterea şefei DNA

Stefan Lica acum 5 ore

Comunitatea Vă vedem din Sibiu reacţionează, după ce ministrul justiţiei, Tudorel Toader, a cerut demiterea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Protest spontan la Cluj, după ce ministrul justiţiei a cerut demiterea şefei DNA

Stefan Lica acum 5 ore

Grupul Umbrela Anticorupţie Cluj le cere clujenilor să iasă în stradă şi să protesteze faţă de decizia ministrului Tudorel Toader.

FOTO Satele tăcute din munţi, ascunse în ţinutul dacilor. Cum trăiesc românii în cătunele din Grădiştea Muncelului

Daniel Guţă acum 6 ore

În satele risipite şi depopulate din Parcul Natural Grădiştea Muncelului - Cioclovina, un tărâm de peste 38.000 de hectare, preţuit pentru pădurile sale şi pentru cetăţile dacice, trăiesc câteva mii de oameni.

Sute de infractori trădaţi de amprente. Bilanţul capturilor realizate cu ajutorul criminaliştilor

Daniel Guţă acum 6 ore

Poliţia din Hunedoara se mândreşte cu peste 250 de cazuri rezolvate cu ajutorul tehnicilor folosite de criminalişti.

O portiune din Soseaua Virturii ca purta numele istoricului Neagu Djuvara

Catiusa Ivanov acum 7 ore

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi schimbarea denumirii segmentului din Șoseaua Virtuții cuprins între Calea Crângași și Raul Dambovita, Sector 6, în Șoseaua Neagu Djuvara. "Neagu Djuvara a fost unul dintre primii istorici care au reușit să apropie tinerii de istoria neideologizată, oferindu-le modele reale, nu confecționate în laboratoarele politicii. Li s-a adresat în mod sincer, aducând după momentul decembrie 1989 istoria la statutul pe care îl merita, elib

Consiliul General a majorat taxa de apa uzata platita catre Apa Nova cu 80%

Catiusa Ivanov acum 7 ore

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi majorarea taxei de apa uzata de la 0,05 lei/mc la 0,09 lei/mc, incepand cu 1 Martie 2018. Aceasta se va regasi in facturile emise de Apa Nova pe care bucurestenii le platesc lunar. Interesant este ca Apa Nova a introdus deja noua taxa, de la Inceputul lunii ianuarie, inainte ca aceasta sa fie aprobata de Consiliul General. Catalin Deaconescu, consilier PNL, a cerut consilierilor generali sa nu aprobe majorarea taxei deoarece a

VIDEO Piese de tezaur, purtate de străbunici la sărbători. Etnograf: „Dădeau un car de grâu numai pentru materiile prime“

Alina Mitran acum 8 ore

Obiecte de port popular cu o vechime, unele, de peste 200 de ani, au fost scoase din „lada de zestre“ a muzeului şi pot fi admirate până la sfârşitul lunii aprilie.

Contract intre doua firme ale Primariei Bucuresti pentru inchirierea unor corpuri de iluminat de 22.500 de euro

Catiusa Ivanov acum 8 ore

Compania Municipala de Agrement SA inchiriaza de la Compania Municipala Iluminat Public Bucuresti SA, ambele fiind infiintate de Primaria Capitalei, mai multe corpuri de iluminat printre care: o perdea de lumini cu becuri led, o decoratiune pat in forma de inima, de circa 2,3 m, o decoratiune in forma de inel de diamant si una in forma de inima, potrivit unui anunt de atribuire publicat pe SEAP. Pretul este de 22.500 euro. Contractul a fost atribuit pe 20 februarie. Potrivit anunului

Aeroportul din provincie care ţinteşte cifra de 7 milioane de pasageri. Investiţii de peste 100 de milioane în 2018

Stefan Lica acum 8 ore

Aeroporturile Bucureşti-Otopeni, Cluj, Timişoara şi Iaşi au avut cei mai mulţi pasageri şi în 2017. Împreună, cele patru aeroporturi au strâns peste 90% din traficul aerian al României.

Consiliul General a aprobat transformarea RATB din regie in societate comerciala pe actiuni

Catiusa Ivanov acum 8 ore

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi transformarea RATB din regie in societate comerciala pe actiuni. Numele noii companii este: Societatea de Transport Bucuresti STB. Aceasta va avea doi actionari: Consiliul General al Municipiului Bucuresti (99,90%) si Consiliul Judetean Ilfov (0,10%). Societatea de Transport Bucuresti STB SA are ca domeniu principal de activitate "alte transporturi terestre de calatori" si obiect principal de activitate "transporturi urbane, s

Descinderi la Ţăndărei şi Bucu. Un tânăr, bănuit de proxenetism, reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

Ionela Stănilă acum 9 ore

Aproximativ 40 de poliţişti au descins joi la Ţîndărei şi Bucu, în urma raziilor fiind reţinut un bărbat de 25 de ani. Pentru creşterea gradului de siguranţă şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, oamenii legii au organizat şi desfăşurat o acţiune de amploare pe raza oraşului Ţăndărei, dar şi a comunei Bucu.

Centrala termica de la Casa Presei va avea un sistem de cogenerare

Catiusa Ivanov acum 10 ore

Consiliul General a aprobat joi studiul de fezabilitate si indicatorii tehnico-economici pentru un sistem de cogenerare pentru centrala termica de la Casa Presei. Valoarea investitiei se ridica la 52 milioane lei, bani ce vor veni din bugetul Primariei Capitalei, iar lucrarea se va finaliza in doi ani. Durata de exploatare este de 20 de ani, energia termica livrata ar urma sa fie de 97.692 MWh/an, iar energia electrica de 99.192 MWh/an. Veniturile totale estimate pentru perioada de e

Frizerul român devenit înger păzitor al sărmanilor dintr-un oraş din Anglia. Gestul său i-a impresionat pe englezi

Daniel Guţă acum 10 ore

Andrei Budai (33 de ani) îi primeşte în salonul său de frizerie pe oamenii fără adăpost din oraşul englez Portsmouth şi le oferă servicii gratuite. Gestul său a impresionat comunitatea.

Un bust al Elisabetei Rizea va fi amplasat in Parcul Drumul Taberei

Catiusa Ivanov acum 10 ore

Un bust al Elisabetei Rizea va fi amplasat in Parcul Drumul Taberei, potrivit unui proiect de hotarare adoptat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. In proiectul nu se specifica cat va costa sau in cat timp va fi amplasat in parc. "Zona cartierului Drumul Taberei nu a beneficiat pana in prezent de monumente de for public, astfel incat, amplasarea unui bust al luptatoarei anticomuniste Elisabeta Rizea in parcul Drumul Taberei ar fi o decizie oportuna, datorita simbolistic

Bătrân de 84 de ani, torturat şi omorât pentru bani de păcănele. Criminalii au primit pedepse cu închisoarea uriaşe

Simona Voicu acum 10 ore

Doi tineri din judeţul Vaslui care au ucis un bătrân de 84 de ani, pentru că nu mai aveau bani pentru păcănele, au fost condamnaţi de judecători şi obligaţi să plătească daune familiei victimei.

Consiliul General a aprobat bugetul Primariei Capitalei pe 2018. Ce proiecte de infrastructura primesc bani

Catiusa Ivanov acum 11 ore

Consiliul General al Muniipiului Bucuresti a aprobat joi bugetul Primariei Capitalei pe anul 2018. Astfel, institutia are un buget local estimat de 5,7 miliarde lei (1,24 miliarde euro). Din aceasta suma, 231 milioane euro sunt alocati pentru investitiile in infrastructura, 100 milioane de euro pentru investitiile in sanatate, 32 milioane de euro pentru achizitia de autobuze, troleibuze si tramvaie, in masura in care se vor finaliza procedurile de achizitie, 103 milioane euro pentru s

O femeie, în vârstă de 71 de ani, ucisă de virusul gripal. Victima nu fusese vaccinată

Ionela Stănilă acum 11 ore

O femeie, în vârtă de 71 de ani, din judeţul Ialomiţa, a fost răpusă de gripă. Deşi Ministerul Sănătăţii a anunţat că nu este epidemie, acesta este cel de-al 48-lea deces confirmat de autorităţi.

Aplicaţia mobilă care combate risipa alimentară şi procură hrană pentru săraci. Cum se poate dona mâncarea

Stefan Lica acum 11 ore

O asociaţie din Cluj lansează aplicaţia „Share Food” prin intermediul căreia restaurantele, supermarketurile şi cantinele pot dona mâncare pentru persoanele fără venituri.

Consiliul General a aprobat infiintarea unui nou centru cultural al Primariei Capitalei - Centrul Cultural Lumina

Catiusa Ivanov acum 11 ore

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi, la propunerea primarului Gabriela Firea, infiintarea Centrului Cultural Lumina. Acesta va avea 15 angajati, din care 3 posturi de conducere, si va fi sustinut financiar de Primaria Capitalei, dar si din venituri proprii. Primaria are nu mai putin de 5 institutii care se ocupa de activitati culturale, teatre, dar si o companie municipala. Obiectul de activitate al centrului il constituie: promovarea excelentei in cultura, pune

Investiţiile Primăriei Alba Iulia în 2018. Pe ce lucrări vor fi cheltuiţi 13 milioane de lei din bugetul oraşului

Dorin Timonea acum 11 ore

Consiliul local Alba Iulia a stabilit prin bugetul aprobat pentru anul 2018 şi investiţiile mari care vor fi realizate în acest an. Excedentul bugetar de anul trecut, în valoare de 13 milioane de lei, a fost în totalitate alocat pentru investiţii. Aceasta în condiţiile în care noul cod fiscal provoacă Primăriei ”pierderi” de circa 30 de milioane de lei.

Un poliţist incoruptibil din Teleorman a dat pe mâna anchetatorilor doi bărbaţi care îi ofereau mită

Sinziana Ionescu acum 11 ore

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată pentru dare de mită, deoarece au încercat să mituiască un poliţist cu 2.000 de lei.

Vremea

București
acum

-1°
joi

-1°/-1°
vin.

-2°/2°
sâm.

-1°/1°
dum.

-6°/-2°
Iasi
acum

-2°
joi

-2°/-2°
vin.

-4°/-1°
sâm.

-9°/-2°
dum.

-11°/-7°
Constanta
acum

-1°
joi

-1°/-1°
vin.

0°/3°
sâm.

1°/1°
dum.

-0°/2°
Cluj-Napoca
acum

joi

1°/1°
vin.

-2°/3°
sâm.

-6°/-1°
dum.

-9°/-6°
Timisoara
acum

joi

3°/3°
vin.

2°/6°
sâm.

-3°/2°
dum.

-6°/-1°