Mesajul a fost trimis. Multumesc!

A. R., WOWBiz

Recomanda:
222 articole publicate pe WOWBiz 19 in iun. 2015
Data Articol
26 iun. 2015 EXCLUSIV | Detalii incredibile din divortul Antonia - Vincenzo Castellano: micuta Maya va locui in Italia, iar artista urmeaza sa plateasca pensie alimentara, chiar daca suma, va fi cu siguranta, modica!
21 iun. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Imagini de infarct! Roxana Vancea, topless de senzatie la piscina! Cand si-a dat jos sutienul, barbatii din jur au simtit ca se sufoca! Uite-o in tandreturi cu... o prietena
21 iun. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Mama, ce bolid si-a tras Dragusanu! Oare cine o fi sarit cu banu'? Sau... varianta B: Oare Victor Slav o fi marcat banu' de dragu lu Dragusanu??!
18 iun. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Nu s-a mai simtit atat de penibil in viata lui! Milionarul Nicorescu, barosan de Dorobanti, la o cafea cu o "scarpinatoare". Gesturile femeii l-a oripilat! Asa ceva nu vezi nici la Zoo!
18 iun. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Dani Otil, declaratie fabuloasa: "Am fost cu Pelinel la masa, dar n-ati vazut!" Vezi la ce strategie "diabolica" sustine ca a apelat vedeta de televiziune pentru ca intalnirea lor... sa nu dea de banuit.
16 iun. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Fratilor, si abia a inceput vara! Larisa Bercea a oferit cele mai HOT imagini pe 2015!!! Intai a renuntat la sutien, apoi a mai ramas si fara... chiloti! Daca esti slab de inima, nu da click aici!
15 iun. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Fostul iubit al lui Beyonce de Romania si gasca lui, cat pe ce sa provoace niste accidente infioratoare pe lacul Snagov! N-au invatat nimic din tragedia din weekend in care a murit un om!
11 iun. 2015 FOTO EXCLUSIV! Surpriza totala: Victor Ponta a petrecut la ziua lui Cosmin Olaroiu! Bairamul a fost ca-n o mie si una de nopti! N-au lipsit berbecutii la protap si cei mai tari violonisti, fratii Cocos!
09 iun. 2015 VIDEO EXCLUSIV! O sa moara Adrian Cristea cand o s-o vada pe Denisa! E fierbinte rau ca desertul Sahara, are pielea colorata, gen chica mexicana! Imagini de senzatie la marginea piscinei
07 iun. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Dupa betia crunta de la mare, de 1 mai, s-a facut fata cuminte! Memelusa nu mai pune gura pe alcool, bea doar apa de izvor! Vezi ce mai consuma Teodora pe la terasele de fita din Capitala!
06 iun. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Obrazul subtire cu cheltuiala se tine: Alexandra Becali si-a scos o prietena la masa, la un restaurant de fite din Capitala, si nu a ratat ocazia sa-si pozeze mancarea din farfurie
04 iun. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Mutu si iubita lui se sincronizeaza perfect. Dupa o repriza de giugiuleala, au tras in tandem, cate o tigara!
04 iun. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Dragostea nu moare, atunci cand distanta este doar o provocare. Unul din cei mai iubiti si respectati stelisti din ultimii ani continua povestea de iubire cu o prezentatoare TV, desi ii separa mii de kilometri!
04 iun. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Merita sau nu un cartonas galben pentru gestul asta? Si-a tras discret nevasta de tricou, in vazul lumii
03 iun. 2015 VIDEO! Cristina Rus a trecut la alta clasa: si-a schimbat bolidul, dar zambetul sau larg este acelasi!
03 iun. 2015 VIDEO! Unul din idolii dinamovistilor putea urma o cariera stralucita de salvamar! Cum arata Giani Kirita la bustul gol, savurand pe marginea piscinei un trabuc de fita
02 iun. 2015 Gest emotionant al copiilor de vedete: fiica lui Adrian Cristea si alte fetite "celebre" vor defila in scop caritabil pentru Kassandra Rotariu!
02 iun. 2015 VIDEO! Julia Jianu, prima aparitie in public dupa ce si-a "tunat" bustul!
01 iun. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Are fata de papusa, dar fundul e de... matusa! Cele doua fatete ale Roxanei Nemes!