Mesajul a fost trimis. Multumesc!

A. R., WOWBiz

Recomanda:
222 articole publicate pe WOWBiz 11 in aug. 2015
Data Articol
26 aug. 2015 VIDEO EXCLUSIV | Actorul Steven Seagal s-a intors in Romania! Ce planuri are in tara noastra faimosul "Mercenar"?
21 aug. 2015 EXCLUSIV | Fostul "amant" al Sylviei s-a facut baiat de casa: Iulian Demeter se pregateste sa devina tata si se insoara cu mare fast in acest weekend, intr-un club de fite din Herastrau!
17 aug. 2015 VIDEO | Locuinta lor de vara e la mare! Vova Cohn si Adrian Sarbu s-au reunit la o sueta, chiar in buza marii!
07 aug. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Milionarul Dan Nicorescu, gest de cocalar in buricul Capitalei, de fata cu o duduie blonda! Toata lumea il credea un gentilom, dar dupa ce vei vedea imaginilea astea vei exclama: "Doamne, ce om!"
05 aug. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Show cu fosta glorie a Stelei pe Litoral! Ilie Dumitrescu a mers cu masina "pe interzis"! Se grabea sa ajunga pe malul marii pentru un selfie de colectie
05 aug. 2015 EXCLUSIV! Simona Halep a ajuns la medic! Vezi cu ce problema de sanatate se confrunta sportiva numarul 1 a Romaniei si cine a insotit-o la clinica
04 aug. 2015 VIDEO! Daca nu ajunge marea la Bihor, atunci ajunge "Muntele Bihorului" la ea! Luptatorul Sandu Lungu, surprins in toata splendoarea pe plaja!
03 aug. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Ramona Gabor s-a intors la treaba! Am surprins-o "in actiune" pe sora Monicai la un club de fite! Boureanu i-a prezentat-o unui afacerist grizonat cu care bruneta a tatonat terenul
02 aug. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Ea e cea mai sexy sotie de milionar din Romania! Excentrica Sidonia Tatoiu calareste skijet-ul ca nimeni alta! Libera la mare, femeia are un fizic de sirena rapitoare!
02 aug. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Cristi Boureanu, scandal colosal cu bucatarii celui mai fitos club din Mamaia! S-a dus peste ei in bucatarie, dar n-a stiut ce-l asteapta acolo! S-a lasat cu pumni si injuraturi, iar politicianul a iesit cam "sifonat"
02 aug. 2015 VIDEO EXCLUSIV! Asa nu l-ai vazut niciodata pe Salam! Vesel in timpul concertelor, manelistul e pur si simplu epuizat dupa terminarea lor! Cum arata cantaretul la primele ore ale diminetii