Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Bianca Galatanu  |, Buna Ziua Iasi

Recomanda:
124 articole publicate pe Buna Ziua Iasi 8 in oct. 2019
Data Articol
07 oct. 2019 TRAGEDIA din casa unei familii de ieseni! Dupa ce a nascut, femeia a fost de nerecunoscut! Nici medicii nu-i puteau pune un diagnostic! "Simteam ca vine moartea!" VIDEO
07 oct. 2019 Un copil a ajuns in stare foarte grava la Spitalul "Sf. Maria"! Medicii sustin ca a fost un MIRACOL ceea ce i s-a intamplat
05 oct. 2019 Scoala Parintilor de la Maternitatea "Cuza Voda", asaltata de parinti! Iritati, organizatorii au trimis un mesaj public!
04 oct. 2019 Oameni cu chip de DIAVOL! Un batran iesean a ajuns la spital in stare foarte grava! Dupa ce medicii l-au trimis acasa, familia l-a aruncat in strada! Ceea ce i s-a intamplat este INFIORATOR!
02 oct. 2019 O tanara insarcinata in doua luni si-a pierdut viata cand lumea ii era mai draga! Din cauza unei complicatii a ajuns la spital in stare foarte grava! Medicii nu au mai putut face nimic!
02 oct. 2019 CALVARUL greu de imaginat al unui fost director de la o firma celebra din Iasi! Din cauza stresului, femeia a intrat in stare de inconstienta! Ce a urmat este INGROZITOR!
01 oct. 2019 Copiii proveniti din familiile defavorizate, adusi la Teatrul National din Iasi! Gala "Zambet" va strange fonduri pentru ei!
01 oct. 2019 Un iesean si-a cladit un imperiu din afacerea sa! Totul s-a ruinat cand a aflat ca sufera de o boala grea! Pe patul de spital face destainuiri socante!