Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Cornelia Ionescu, WOWBiz

Recomanda:
466 articole publicate pe WOWBiz 33 in nov. 2014
Data Articol
30 nov. 2014 Lovitura de teatru! Ruby, insarcinata? Prima reactie a staff-ului cantaretei dupa zvonurile care au impanzit in ultimele zile lumea artistica!
30 nov. 2014 EXCLUSIV! Noul nas i-a adus si un nou iubit! Primele declaratii ale Andreei Tonciu despre barbatul celebru de care s-a indragostit! ”Inima mea bate pentru un baiat minunat"
26 nov. 2014 FOTO! Povestea rochiei purtate de Prodanca la premiile „Fanatik”! Chipul lui Reghe a fost pictat pe tinuta rosie timp de doua zile si a iesit perfect!
24 nov. 2014 Coincidenta! Gabi Cristea a primit un premiu la "Targul de nunti" cu acelasi mesaj pe care Tavi Clonda il are tatuat! Solistul band-ului de la “Te vreau langa mine” are respectivul text scris in… zona inghinala
23 nov. 2014 Video exclusiv! Nu ai vazut asa ceva niciodata! Dentistul Mihaelei Borcea canta muzica napoletana in timp ce lucreaza dantura! Imagini senzationale cu medicul vedetei!
22 nov. 2014 Un model celebru din Romania, declaratie surprinzartoare despre noul presedinte: “Iohannis este un excelent dansator”
21 nov. 2014 EXCLUSIV | Gabriela Cristea, terorizata de un obsedat! Amanunte incredibile despre modul in care barbatul o urmareste pe vedeta de mai bine de o jumatate de an!!!
21 nov. 2014 EXCLUSIV | Medicul Radu Zamfir, primele declaratii despre cumplitul accident aviatic de la Sibiu! Vezi ce spune despre victimele din elicopterul groazei!
19 nov. 2014 EXCLUSIV Am aflat cat a castigat Keo de pe urma Andreei Balan! Nu o sa-ti vina sa crezi ce suma colosala a adunat artistul! Amanunte incredibile spuse de prietenele solistei, care il fac praf pe cantaret dupa aparitia de la WOWbiz!
19 nov. 2014 VIDEO EXCLUSIV! Asta este rochia in care Tavi Clonda vrea sa o vada mireasa pe Gabi Cristea! Imagini inedite cu prezentatoarea emisiunii "Te vreau langa mine" intr-o tinuta alba, sofisticata si eleganta
19 nov. 2014 EXCLUSIV | Marea minciuna a Ioanei Dichiseanu a iesit la suprafata! Fata actorului nu a depus plangere la politie impotriva fostului sot nici pana acum! Amanunte incredibile de la fata locului
19 nov. 2014 EXCLUSIV! Scandalul care zguduie show-ul “X Factor" din temelii! Un concurent il face praf pe Brenciu! "Cine se crede Horia asta? E vreun actor de la Hollywood cu trei premii Oscar si nu stiu eu?!"
18 nov. 2014 S-a fixat primul termen din dosarul Dianei Enache! Amanunte incredibile despre incercarile atacatorului libanez de a fi eliberat in timpul procesului!
18 nov. 2014 Roxana Nemes, printesa in Venetia! “M-am plimbat cu gondola si am luat masa pe malul apei”!
17 nov. 2014 EXCLUSIV! Lucrurile care nu s-au spus niciodata despre Carmen Iohannis! Plus fotografii care n-au fost niciodata publicate! Cum arata in urma cu 25 de ani inainte de nunta cu presedintele Romaniei
17 nov. 2014 Imagini de colectie! Asa aratau Carmen si Klaus Iohannis in 2000, la primele lor alegeri! Prima-doamna avea bucle si deux-pieces, iar presedintele statea in spatele ei!
16 nov. 2014 EXCLUSIV! Daciana Ponta isi razbuna sotul! Stilistii au declarat-o castigatoarea zilei de ieri la capitolul "vestimentatie"! I-a dat clasa nevestei lui Iohannis
16 nov. 2014 Lucrurile astea nu s-au spus niciodata despre Klaus Iohannis! Am aflat amanunte secrete din viata celui pe care primele rezultate l-au anuntat drept presedintele Romaniei
14 nov. 2014 Scandal monstru in fotbalul romanesc! Unul dintre cei mai cunoscuti jucatori din “Generatia de aur” are probleme in casnicie. Selymes isi "tradeaza" sotia cu... impresara? Amanunte incredibile despre acest "trio amoros"
11 nov. 2014 Cutremur in Antena1! “Danseaza printre stele”, scos din grila de urgenta! Amanunte incendiare despre decizia sefilor trustului Intact de a termina proiectul cu o luna inainte
11 nov. 2014 Singura veste buna primita azi de angajatii de la Antena 1: Bucatarii iadului Dumitrescu, Bontea si Scarlatescu raman pe post!
10 nov. 2014 ULTIMA ORA! Amenintari cu moartea in tiganie! Un individ periculos a pus bombe in casa regelui Cioaba si il tine in teroare! “Vrea masini si bani, daca nu, azi, eu si familia o sa sarim in aer, sunt disperat…”
10 nov. 2014 FOTO! Andreea Antonescu vorbeste deschis despre relatia cu sotul ei, Traian! S-a zvonit ca s-au despartit
08 nov. 2014 Nimeni nu se mai astepta la asta! Si mama lui Beyonce a depus plangere la politie impotriva Narcisei! WOWbiz.ro a aflat ce randuri a scris femeia in fata anchetatorilor si ce acuzatii ii aduce fostei concubine a manelistului
07 nov. 2014 BOMBA DE ULTIMA ORA! Cearta colosala intre Bianca si Victor! S-a terminat totul?
07 nov. 2014 Teroare pentru Narcisa! Beyonce e de neclintit si ii da inca o lovitura fatala in aceste momente! Iubita lui Guta nu si-a restras plangerea de la Politie si va fi parte civila in procesul procurorilor!
07 nov. 2014 EXCLUSIV! Poveste de viata senzationala! Drama nestiuta din familia Biancai Dragusanu! Sora ei a fost inselata de sot, iar fiul de cinci ani i-a spus ce amanta are "tati"!
07 nov. 2014 EXCLUSIV | Bianca vorbeste deschis despre operatiile estetice. "Regret ca mi-am pus acid hialuronic in buze! A fost groaznic, eram o alta persoana”! Diva povesteste despre injectiile cu botox, dar recunoaste si ca s-a informetat pentru a avea un trup perfect
06 nov. 2014 EXCLUSIV! Lucian Isar, tanarul care a facut senzatie la “Romanii au talent”, nu se mai ascunde! Cum raspunde la intrebarea daca e homosexual! Vezi si cum arata persoana pe care o iubeste de doi ani
05 nov. 2014 Video! Simona Trasca s-a operat a patra oara la nas! Avem imagini exclusive cu blondina chiar din cabinetul medicului!
04 nov. 2014 Jeremy Jackson, actorul din “Baywatch” care a umilit-o pe Paris Hilton, vine sa se opereze in Romania! El va apela la serviciile esteticianului Kasem
03 nov. 2014 Dupa cosmarul pe care l-a trait cu fiica lui, Adrian Enache are acum motive de bucurie! L-a aniversat pe baiatul lui si al Iulianei Marciuc cu mare fast! Avem imagini exclusive!
02 nov. 2014 EXCLUSIV | Iulia Albu da de pamant cu sotiile candidatilor la presedentie! Celebrul fashion editor comenteaza tinutele in care doamnele au ales sa vina la vot! Alegeri gresite, ruj prea rosu la primele ore ale diminetii si prea multa opulenta!