Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Daniela Mihai, HotNews

Recomanda:
227 articole publicate pe HotNews 10 in nov. 2018
Data Articol
30 nov. 2018 VIDEO-INTERVIU The Motans: ”Să trăiești în Republica Moldova e o adevărată aventură! /Artiștii de peste Prut nu au nimic în plus față de cei din România, e doar ceva diferit”
26 nov. 2018 VIDEO INTERVIU Ce greșeli se fac la intâlnirile de afaceri? Lectorul Monica Neațu, despre eticheta în business: ”Chiar dacă primiți pe mail oferte neinteresante de la parteneri, trebuie să le răspundeți/La un prânz de afaceri, discuțiile propriu-zise încep la cafea, după ce ați mâncat!”
23 nov. 2018 VIDEO INTERVIU Ce greseli se fac la intâlnirile de afaceri? Lectorul Monica Neațu, despre conduita și eticheta în bussines: ”În timpul discuțiilor, telefonul se ține masă, cu fața în jos sau în buzunar/Chiar dacă primim o ofertă neinteresantă, trebuie să răspundem cu eleganță, prin email/Un freelancer trebuie să se îmbrace conservator, haina inspiră ideea de încredere
19 nov. 2018 ​VIDEO INTERVIUPovestea românilor cu sânge albastru / Irina Bossy-Ghica: ”Nu descendența nobiliară contează, ci meritrocrația! Bunica mea a mobilizat toată diplomația franceză, de la președintele Pompidou până la ministrul de finante Giscard, pentru a ne scoate din România comunistă!” (Partea I)
19 nov. 2018 VIDEO-INTERVIU Irina Bossy-Ghica: La Reuters și BBC dacă nu erai englez nu erai promovat. Ca femeie era și mai rău / Presa românească e pe undeva mai liberă decât cea franceză/ În redacția BBC erau securiști infiltrați: Am avut un cod secret cu mama mea: o rețetă de prăjituri anunța venirea securiștilor (PARTEA II)
19 nov. 2018 ​VIDEO INTERVIU Cât de greu ajunge un actor român la Hollywood? Maia Morgenstern despre rolul din Patimile lui Hristos: ”Sufletul meu a fost călcat în picioare...”
19 nov. 2018 ​INTERVIU VIDEO FOTOGALERIE Stere Gulea despre cum s-a făcut Moromeții 2: De ce a refuzat Rebengiuc și cum a fost ales Mălăele / Care au fost cele mai inedite scene de la filmări și care sunt așteptările de la acest film
16 nov. 2018 VIDEO-INTERVIU Irina Bossy-Ghica, despre jurnalismul anglo-saxon: La Reuters, dacă nu ești englez, nu esti promovat. Am avut o experiență foarte dură/ După ce am lucrat la BBC, am avut un cod secret cu mama mea: o rețetă de prăjituri, care anunța venirea securiștilor (PARTEA II)
09 nov. 2018 ​VIDEO INTERVIURomâni cu sânge albastru: Irina Bossy-Ghica ”Bunicul meu a trecut Dunărea ascuns într-un poloboc, pentru a se salva. Era aghiotantul regelui. Bunica mea a reușit să mobilizeze toată Franța, ca să ne aducă din România” (Partea I)
03 nov. 2018 ​VIDEO INTERVIU Somelierul Mihai Vasile: Romania este in top 5 ca producție în Europa, dar exportă puțin/ Producătorii români nu sunt pe piețele externe fiindcă vor un preț mare și nu sunt competitivi/Cât ar trebui să coste un vin bun