Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Oxana Mihailova, HotNews

Recomanda:
61 articole publicate pe HotNews 21 in mar. 2022
Data Articol
27 mar. 2022 Nadejda din Mariupol a scăpat. Cum au fugit din orașul asediat 16 oameni, patru pisici și un câine, în două mașini fără geamuri, 800 de km prin mijlocul războiului​
26 mar. 2022 Nadejda din Mariupol a scăpat. Cum au fugit din orașul asediat 16 oameni, patru pisici și un câine, în două mașini fără geamuri, 800 de km prin mijlocul războiului​
21 mar. 2022 Dorește populația rusă să afle adevărul despre războiul din Ucraina? Una dintre vedetele postului Dojdi TV, închis de Putin: „Cine caută surse corecte de informare va găsi”
19 mar. 2022 Interviu de pe un aeroport necunoscut: un profesor din Moscova, care a fugit din țară după o postare pe Instagram, povestește cum se împacă în Rusia politica și educația
19 mar. 2022 „Toată lumea râde de noi. Poporul rus a devenit „bâdlă”. Putin e un fricos”. Declaraţiile curajoase ale unui veteran rus în fața forțelor de ordine
18 mar. 2022 Interviu de pe un aeroport necunoscut: un profesor din Moscova, care a fugit din țară după o postare pe Instagram, povestește cum se împacă în Rusia politica și educația
18 mar. 2022 „Toată lumea râde de noi. Poporul rus a devenit „bâdlă”. Putin e un fricos”. Declaraţiile curajoase ale unui veteran rus în fața forțelor de ordine
17 mar. 2022 Perspectiva unui analist economic de la Moscova asupra sancțiunilor impuse Rusiei: „De ce Occidentul pierde lupta cu acest regim? Pentru că noi trăim într-un sistem feudal”
16 mar. 2022 Perspectiva unui analist economic de la Moscova asupra sancțiunilor impuse Rusiei: „De ce Occidentul pierde lupta cu acest regim? Pentru că noi trăim într-un sistem feudal”
14 mar. 2022 Cuvântul „război” a ajuns mai periculos decât orice înjurătură în limba rusă. Ce fac youtuberii din Rusia ca să vorbească despre „război” fără a vorbi despre „război”
13 mar. 2022 Reacții dure ale rușilor pe TikTok/Telegram, referitoare la creșterea prețurilor și dispariția unor produse după sancțiunile economice: „Tu (Putin), măcar înțelegi ce se întâmplă?”
10 mar. 2022 General ucrainean: „Din informațiile noastre, Putin este mințit că războiul se va încheia în 5-6 zile”
09 mar. 2022 General ucrainean: „Din informațiile noastre, Putin este mințit că războiul se va încheia în 5-6 zile”
09 mar. 2022 O radiografie curajoasă a Rusiei, făcută pentru HotNews.ro de un jurnalist al unui post de radio suspendat de Putin: „În Rusia, viața șefului are prioritate”
08 mar. 2022 EXCLUSIV O radiografie curajoasă a Rusiei, făcută pentru HotNews.ro de un jurnalist al unui post de radio suspendat de Putin: „În Rusia viața șefului contează”
08 mar. 2022 Mesaj al unor prizonieri ruși din Ucraina către camarazii de acasă: „Nu veniţi aici! Nicio sumă de bani nu merită. Aici e un război!”
07 mar. 2022 Fost jurnalist ce a plecat din tv-uri de propagandă rusă, aflat în Belarus: „Eu nu mai am „țara mea”, pentru că ea aparține prietenilor lui Putin. Iar acum nu mai am nici „restul lumii”, pentru că Rusia este izolată”
06 mar. 2022 INTERVIU Fost jurnalist din propaganda rusă, aflat în Belarus: „Eu nu mai am „țara mea”, pentru că ea aparține prietenilor lui Putin. Iar acum nu mai am nici „restul lumii”, pentru că Rusia este izolată”
06 mar. 2022 EXCLUSIV Cum se vede în Rusia invazia Ucrainei, prin cenzura lui Putin: între „America va lupta până la ultimul ucrainean” și „sancțiunile nu ne afectează, puțini oameni își permit un Iphone”
04 mar. 2022 EXCLUSIV Cum se vede în Rusia invazia Ucrainei, prin cenzura lui Putin: între „America va lupta până la ultimul ucrainean” și „sancțiunile nu ne afectează, puțini oameni își permit un Iphone”
04 mar. 2022 VIDEO “Ne-au dat injectii ca un drog ca să nu simţim durere”. Mărturiile unui militar rus care s-a predat ucrainenilor după ce a văzut că trebuie să lupte cu civili