Mesajul a fost trimis. Multumesc!

R.L., WOWBiz

Recomanda:
568 articole publicate pe WOWBiz 306 in sept. 2016
Data Articol
29 sept. 2016 I s-a facut rau cand a vazut ce era in meniul pe care il comandase la fast-food! "A vomitat toata ziua! Altii poate nu si-au dat seama ce e si l-au mancat"- Ce creatura era langa bucatile de pui! Scarbos!
29 sept. 2016 VIDEO Confruntare-soc intre Beyonce si Cristina! "Tu esti roata de rezerva, ti-a adus irigator pentru ca esti nespalata"- Madalina i-a adus un cadou "rivalei"! "M-am gandit ca ii lipseste de la Guta"
29 sept. 2016 Loredana Chivu rupe tacerea: "Toata viata mea am iubit barbati..."
29 sept. 2016 Lidia Buble s-a 'atacat' rau ca a primit trofeul Bau! "Doamna 'Iolanda' e doar o doamna care isi da cu parerea. O sa ma rog pentru ea, poate o sa fie si ea fericita"- Cum a pus-o imediat la punct Iulia Albu!
29 sept. 2016 VIDEO Corina Bud a tras o sperietura cumplita! Era in direct si i-a stat inima cand a vazut cine e in spatele ei! Doamne, cum a tipat si cum a sarit!
29 sept. 2016 VIDEO Iulia Albu a vrut sa stie: "Isabela, ai chiloti pe tine?"- Ce raspuns a dat concurenta de la "Bravo, ai stil" si ce reactii incredibile au avut Raluca Badulescu si Maurice Munteanu cand au auzit-o!
29 sept. 2016 A cumparat niste prajiturele pentru copiii ei, dar cand a vazut ce forma au, s-a amuzat copios si nu le-a mai dat micutilor! "Va bateti joc de mine?"- Ar fi trebuit sa fie "soricei de ciocolata", insa...
29 sept. 2016 Carmen Bruma ii mai face un copil lui Mircea Badea?! Ce raspuns a dat ea cand a fost intrebata daca vrea sa ramana iar gravida
29 sept. 2016 Prodanca, decolteu ametitor pe stadion! Ce tinuta WOW a purtat sotia lui Reghe la meciul Stelei in seara asta!
29 sept. 2016 Nicoleta Voica se topeste pe picioare! Si-a taiat stomacul, face si cate o ora si jumatate de sport in fiecare zi!
29 sept. 2016 Dan Bittman a vrut sa se sinucida din dragoste! "Am trecut prin toate starile posibile"
29 sept. 2016 Ooooh, ce sani are graviduta Andreea Balan! A purtat o rochie tare decoltata! "Vai, ce frumoasa esti"
29 sept. 2016 Cand au vazut-o aplecata asa pe Ruby si cu cizmele rosii de latex, toti barbatii au inceput sa saliveze si sa aiba fantezii fierbinti cu ea! "Calareste-ma si pe mine"
29 sept. 2016 VIDEO Papusica asta cu carlionti este fetita de vedeta! Mamica ei o adora! "Are multa energie, ma surprinde in fiecare zi"
29 sept. 2016 Carmen Minune, cu sanii, abdomenul si chilotii la vedere!
29 sept. 2016 Tipul asta i-a dat un pumn in fata unui bebelus de cinci zile intr-un supermarket! Copilul a fost dus de urgenta la spital! Explicatia barbatului pentru politisti e uluitoare! De ce a facut asta
28 sept. 2016 VIDEO Aromanii fac cele mai tari nunti si au cele mai misto melodii! Dansul asta al lor este genial! Cand ies la joc, toti invitatii se uita numai la ei! Astea sunt imaginile care te vor face sa vrei sa inveti si tu miscarile!
28 sept. 2016 De ce vedetele isi vopsesc cu oja mov unghia de la inelarul stang! Explicatia este CUTREMURATOARE! "Milioane de persoane pot fi salvate"
28 sept. 2016 Pustiulica asta e cel mai tare dansator! Tot neamul s-a strans in sufragerie ca sa il urmareasca! N-are mai mult de 9-10 ani, dar se misca DEMENTIAL pe ritm!
28 sept. 2016 VIDEO Schimbare socanta de look pentru actrita care a jucat-o pe Callie Torres in Grey's Anatomy! Dupa ce a plecat din serial, s-a tuns scurt, baieteste, si s-a ras in parti! Trebuie sa vezi cum arata acum!
28 sept. 2016 Delia a explicat de ce biletele la concertul ei din decembrie de la TNB sunt atat de scumpe! "La Rihanna intrau 70.000 de oameni, la mine..."
28 sept. 2016 Sore, sexy si rea! Asta e imaginea care i-a innebunit pe admiratori! Si-a incretit parul si a imbracat ciorapi-plasa
28 sept. 2016 Kim Kardashian, asaltata de un nebun! Tipul s-a dus glont la ea si a incercat sa o sarute pe fund
28 sept. 2016 Ti-o mai amintesti pe Anahi? Era doar o pustoaica, acum e maritata si e transformata TOTAL: are ditamai burta! Cum arata
28 sept. 2016 VIDEO Varsta e doar un numar! Batranica asta tocmai a implinit 100 de ani, dar danseaza Macarena! A lasat cadrul deoparte si a inceput sa faca celebra coregrafie! E molipsitoare pofta ei de viata
28 sept. 2016 VIDEO Adelina si Speak, detalii din dormitor: "Nu ne luam noaptea in brate pentru ca..."
28 sept. 2016 VIDEO A aflat ca e gravida si n-a mai avut rabdare! O cantareata si-a anuntat sotul pe chat ca o sa fie iar tatic! "I-am trimis o poza cu testul de sarcina"
28 sept. 2016 VIDEO Cel mai tare cantecel pentru copii! "De la 1 pana la 10" il va fascina imediat pe micutul tau! Asculta-l aici, apoi invata-l pe copilas versurile, sunt tare simpatice!
28 sept. 2016 A cumparat o bucata de toba, dar cand a vrut sa o manance, a fost la un pas de lesin! Ce scarbosenie! "Doamne fereste! Nu ma intereseaza despagubirile"
28 sept. 2016 VIDEO Cutremurator! Aurelian Preda a aflat abia saptamana trecuta ca are cancer! "Arata rau, era galben, abia mai vorbea"- Prietenii apropiati ai regretatului cantaret fac dezvaluiri emotionante!
28 sept. 2016 VIDEO Au adus acasa o pisica pe care au gasit-o pe strada! Ce s-a intamplat cand mata a facut cunostinta cu bebelusul familiei!
28 sept. 2016 VIDEO O graviduta celebra a dezvaluit ce pofte "nebune" a avut! Ce e tare e cum a reactionat sotul ei cand l-a trezit din somn si i-a spus la ce pofteste
28 sept. 2016 S-a imbracat sexy, intr-o rochie scurta, mulata si foarte decoltata, dar numai provocatoare nu este! Brunetica asta are cel mai urat corp pe care l-ai vazut in viata ta! Nu se poate asa ceva!
28 sept. 2016 Aparitie ORIBILA a unei brunete celebre! Si-a scos suncile la plimbare si a oripilat pe toata lumea cu tinuta ei! Cum sa arati asa si sa porti bustiera si pantalonasi mulati?
28 sept. 2016 VIDEO Cristina neaga ca l-a inselat pe Guta! "Ma lua cu el la nunti si flirta cu femeile, isi facea semne cu ele"- Blonda i-a laudat prestatiile din dormitor! "A fost cel mai bun barbat din viata mea"
28 sept. 2016 Doamne! Tipa asta pacaleste barbatii cu pozele de pe site-urile de socializare! Pe net e diva si toti vor sa o cunoasca, in realitate te sperii cand o vezi!
27 sept. 2016 VIDEO S-au batut precum chiorii si s-au umplut de sange! Trei moldoveni s-au lovit cu parii pana s-au pus la pamant! Imaginile cu ei si bataia crunta sunt socante!
27 sept. 2016 Sexy-bucatareasa Maria Secrieriu a ajuns pe masa de operatie dintr-un motiv stupid! Vai, ce a patit blonda! "Acum vrea sa se impace cu mine"
27 sept. 2016 A venit la nunta in cel mai "dement" costum! Invitatii s-au holbat toata noaptea la el! I-a eclipsat si pe miri cu tinuta asta!
27 sept. 2016 VIDEO Ioan Gyuri Pascu va fi inmormantat la Agnita, in orasul natal! "I-a spus fiicei lui ca vrea sa isi doarma somnul de veci langa parinti"
27 sept. 2016 VIDEO Cornel Pasat si-a facut ziua in curte! Si-a servit invitatii cu pomana porcului si torturi facute de sotia lui!
27 sept. 2016 VIDEO S-a nascut cu o malformatie la nas si a suferit trei operatii deja, dar are o voce senzationala! A interpretat dumnezeieste o piesa celebra! "Barbatii cu cicatrice sunt mai..."
27 sept. 2016 E gravida in noua luni, a luat MULT in greutate si abia se mai poate misca! "Mai grasi ca noi nu exista"- Uite ce cantareata a facut ditamai burtica!
27 sept. 2016 VIDEO Oana Roman, declaratii despre fobia ei de spatii inchise! "Mie mi-e teama si sa merg cu liftul, dar ce sa fac, incerc sa ma controlez"
27 sept. 2016 Ce lovitura! Fiica lui Nico, ELIMINATA! Nu se astepta sa plece tocmai ea! Cum a reactionat Alexandra cand a primit vestea!
27 sept. 2016 Doamne apara si pazeste! Cat costa biletele la concertul Deliei din decembrie! Sunt familii care nu castiga intr-o luna atat!
27 sept. 2016 Brunetica asta a comis-o grav! Nu si-a dat seama ca "bluzita" ei este transparenta si lasa totul la vedere! I se vad sanii de parca ar fi goala!
27 sept. 2016 VIDEO Imagini socante! Cum arata piciorul acestui surfer dupa ce a fost atacat de un rechin de 3,5 metri! Are mare noroc ca a scapat cu viata!
27 sept. 2016 Primele poze cu fetita Biancai Dragusanu! Micuta, in bratele lui Victor Slav!
27 sept. 2016 Bianca e fascinata de fetita ei: "Pe zi ce trece se face tot mai frumoasa! E cel mai cuminte copil! Seamana leit cu..."
27 sept. 2016 O mai tii minte pe Esmeralda? Fotografia cu actrita pe patul de spital, desfigurata, a socat o lume intrega! E uluitor ce ghinion urias are!
27 sept. 2016 VIDEO Sorinel Pustiu si-a botezat nepotelul! "Sunt prea tanar ca sa ma simt bunic, e ca si copilul meu" - A fost petrecere mare in familia manelistului!
27 sept. 2016 VIDEO Ti-o mai amintesti pe Miki de la K-pital? Uite cum arata acum! E blonda si un pic mai... rotunjoara!
26 sept. 2016 VIDEO Bruneta asta a cantat senzational, dar nu a vrut ca lumea sa stie cine este ea de fapt! Delia s-a prins si i-a aratat si lui Carla's! Ce secret uluitor ascundea!
26 sept. 2016 VIDEO Vai, ce scarbos! Sotia lui a nascut de curand, iar el a decis sa manance placenta! S-a filmat cand o savura! "E hranitoare"
26 sept. 2016 VIDEO Christian Sabbagh i-a facut iubitei cea mai tare surpriza de ziua ei! Iulia era suparata ca nu i-a luat cadou, dar a avut un soc cand a vazut ce o astepta la poarta!
26 sept. 2016 Angelina Jolie se consoleaza cu un alt actor de la Hollywood dupa divortul de Brad Pitt! "Il iubeste mult"
26 sept. 2016 VIDEO Petrecere-surpriza pentru Andreea Mantea! Ea credea ca vine la o filmare, dar s-a trezit inconjurata de zeci de invitati! A fost distractie pe cinste, mancare delicioasa si multa voie-buna!
26 sept. 2016 Traistariu iubeste din nou! Nici nu iti inchipui pe cine!
26 sept. 2016 Daniela Gyorfi, in depresie! "Detest sa vin la mama la mormant"- A povestit cu lacrimi in ochi cat de greu ii este de trei ani fara ea
26 sept. 2016 Ioana Dichiseanu si fetita ei au fost externate! Proaspata mamica a ramas fara replica atunci cand a vazut ce le astepta acasa!
26 sept. 2016 VIDEO Incredibil! O ruda a lui Brenciu a venit la preselectiile show-ului de talente la care el este jurat si s-a calificat mai departe! Banica: "Nepotismele nu ma intereseaza"
26 sept. 2016 Laura Cosoi, in doliu! "Sunt in drum spre Brasov, acolo va fi inmormantata"
26 sept. 2016 O blonda-pitipoanca a gatit pentru Chefi si a luat-o gura pe dinainte: "Toti iubitii mei au avut bani! M-am maritat de tanara si mi-am inselat sotul"- A venit cu catelul in brate si a facut mamaliga! Cum au reactionat juratii
26 sept. 2016 Fostul iubit al lui Laurette, reactie violenta! Fetita lor era de fata! "Era sa moara"
25 sept. 2016 Maria Constantin a vorbit despre sarcina!
25 sept. 2016 Ei sunt parintii lui Sore! Ce familie frumoasa are blonda!
25 sept. 2016 Olivia Steer a facut anuntul! Ce se intampla cu ea si Andi Moisescu acum, dupa 12 ani de casnicie!
25 sept. 2016 VIDEO Supertare! Un tatic a luat trei furtunuri de aspirator, a bagat aparatele in priza si... Ce i-a facut fetitei lui cu ele a lasat masca o lume intreaga!
25 sept. 2016 Ce s-a intamplat cu Oana Roman vineri seara, in timpul cutremurului! Era cu sotul si cu fetita lor, dar...
25 sept. 2016 Gabriela Firea si sotul ei, amenintati! "Suntem tinte in miscare! Se doreste sa fim loviti"
25 sept. 2016 Ii cazuse geanta si s-a aplecat s-o ia! Tipa asta a aratat ce avea pe sub pantaloni!
25 sept. 2016 Roscata asta are cel mai obraznic posterior! Poza care a innebunit milioane de masculi!
25 sept. 2016 O geanta mai oribila si mai inspaimantatoare ca asta nu ai vazut in viata ta! Doamne, din ce e facuta! Si mai costa si 1500 de dolari! Ireal!
25 sept. 2016 Ce schimbare! Mihaela Radulescu, cu ochelari de vedere si botic de pitipoanca!
25 sept. 2016 Secretul pe care l-a tinut pana acum! Ce a spus Denisa de la Bambi despre casnicia ei esuata!
25 sept. 2016 De ce ar trebui sa eviti sa pui cifra 4 la numarul de inmatriculare al masinii! Se poate intampla o tragedie!
25 sept. 2016 O mai tii minte pe Cristina Ciobanasu? Cum arata acum, la 20 de ani!
25 sept. 2016 Olivia Steer, satula ca toata lumea sa se lege de cei doi fii ai sai! "Copiii mei nu trebuie sa..."
25 sept. 2016 Imagini fierbinti cu o blonda buna rau! A pozat in sanii goi!
25 sept. 2016 Drama unei celebre actrite: i-a murit al treilea copil! S-a sinucis!
25 sept. 2016 Dana Rogoz nu mai arata asa! S-a tuns scurt! Motivul pentru caare a renuntat la plete!
24 sept. 2016 Cum arata acum Louie Anderson din "Viata cu Louie"! Actorul are 63 de ani!
24 sept. 2016 VIDEO Corina a aratat mai mult decat a vrut! Cand isi aranja prosopul, i-a iesit sanul! Ups!
24 sept. 2016 VIDEO Asa ceva nu ai mai vazut niciodata! Ce s-a intamplat pe o straduta din Palermo! Cum a fost posibil sa ploua intr-un singur loc?! Pana si politistii au fost socati!
24 sept. 2016 VIDEO Mesajul emotionant al Taniei Budi despre tatal ei mort! "Dumnezeu sa te odihneasca, stiu ca..."
24 sept. 2016 Schimbare de look pentru Anamaria Prodan! A renuntat la "palmierul" de pe cap! "Esti superba asa"
24 sept. 2016 Doamne! Ce a putut sa scrie Traistariu pe Facebook! "Freaca..."- Fanii l-au certat: "Ai probleme grave! 'Jenibil!'"
24 sept. 2016 Credea ca nu o vede nimeni, asa ca s-a lasat prada poftelor in plina strada! A deschis larg gura si... Ce a urmat i-a lasat masca pe paparazzi!
24 sept. 2016 Denisa de la Bambi si Catalin Cazacu, dezvaluiri senzationale despre relatia lor! Ce frumos au vorbit unul despre celalalt! "Imi da energie, umple un gol pe care il aveam inainte sa il intalnesc"
24 sept. 2016 Si-a scos la plimbare burtica! O actrita celebra s-a imbracat lejer, nu s-a machiat si a iesit sa ia masa!
24 sept. 2016 Mirela Boureanu Vaida nu gaseste bona pentru copiii ei! "Lumea e draguta si ar face orice sa ma ajute, dar..."
24 sept. 2016 Unii ar zice ca arata bine, altii ca e foarte grasa... Blondina asta celebra a iesit pe strada in cei mai mulati pantalonasi! Cand s-a intors cu spatele... WOW, ce fund!
21 sept. 2016 Paparazzii s-au speriat cand au vazut-o ASA! Ce s-a intamplat cu fata lui Kim Kardashian si cum a putut sa se duca la piscina! Arata HORROR!
21 sept. 2016 Cum se dezgheata CORECT, RAPID si SANATOS carnea! Nu o mai lasa in frigider, nu o mai baga la microunde!
21 sept. 2016 Dani Otil, sicanat de Flavia! O sa faca urat cand o sa afle ce i-a facut blonda cand el nu era atent!
21 sept. 2016 VIDEO GENIAL! Te-ai intrebat vreodata cum e sa calatoresti cu avionul la clasa intai cu Emirates? Un tanar a filmat toata experienta zborului de 14 ore! Ai mancare si bautura la discretie, televizor personal si dus! Un bilet costa 21.000 de dolari!
21 sept. 2016 Ce a spus Jennifer Aniston ieri, cand a aflat ca Angelina Jolie a bagat divort! Actrita a avut o reactie care face inconjurul lumii!
21 sept. 2016 Il mai tii minte pe Soparla de la Animal X? Cum arata acum! S-a insurat cu o blonda buna rau!
21 sept. 2016 Lidia Buble, dezvaluiri despre relatia si nunta ei cu Razvan Simion! "Am un inel mare"
21 sept. 2016 VIDEO Chef Bontea a facut misto de Scarlatescu: "Grasutule, cand o sa te insori tu, eu o sa vin sa..."
21 sept. 2016 VIDEO Imagini fierbinti cu Brad Pitt si amanta Marion Cotillard! Se saruta pasional si fac dragoste in masina!
21 sept. 2016 Vai, ce frizura si-a facut Radu Valcan! A vrut sa se laude ca a gatit, dar toata lumea s-a luat de parul lui!
21 sept. 2016 Incredibil! Si al doilea copil al Antoniei cu Alex Velea va purta numele de familie al lui Vicenzo Castellano? "Nu cred ca mai e timp sa rezolve aceasta problema"
21 sept. 2016 Adela Popescu a incremenit cand a vazut ce i-a facut catelul familiei baietelului ei! "E posibil asa ceva?"
21 sept. 2016 Veste mare pentru Irina Columbeanu! La cateva zile de la inmormantarea bunicului fetitei, Monica Gabor a decis!
21 sept. 2016 VIDEO Batraneii astia de 80 de ani au iesit la dans! Cand au inceput sa se miste pe ring toata lumea s-a uitat numai la ei! Doamne, cata energie!
21 sept. 2016 Poza care a revoltat internetul! Ce a facut un pustan de bani gata cu un ceas Rolex! "Nu era cel pe care mi-l doream eu, asa ca..." Pfff, ce inseamna sa fii milionar!
21 sept. 2016 O fetita de clasa a cincea i-a scris o lista de reguli "iubitului" ei! Ce a putut sa puna pe hartie! Regulamentul ei pentru Noah a devenit viral!
20 sept. 2016 E sexy rau si are un posterior beton! Dar nici nu-ti trece prin cap ce tinea intre picioare in poza asta!
20 sept. 2016 Sorana (ex-Asia) nu mai arata asa! S-a dus la coafor, iar acum...
20 sept. 2016 VIDEO Denisa de la Bambi nu le-a facut parintilor cunostinta cu iubitul! "Eu, daca as fi in locul ei, nu m-as prezenta"- Prima lor intalnire a fost la shaormerie! "Am mancat mult usturoi, nu ne-am pupat"
20 sept. 2016 Schimbare de look pentru Barbie de Romania! Admiratorilor nu le place: "Erai mai frumoasa inainte"
20 sept. 2016 Treceau pe strada si au vazut un copilas de doi ani singur in masina, plangand si urland! Cand au aflat unde se dusese mama lui... Inacceptabil! Femeia risca sa faca puscarie!
20 sept. 2016 Inca o despartire in showbiz! Un celebru cantaret si iubita lui si-au spus "adio"! Pacat!
20 sept. 2016 Angelina Jolie a bagat divort! Actrita si Brad Pitt s-au certat rau din cauza copiilor
20 sept. 2016 O vezi foarte des la TV, dar te prinzi cine este? In poza asta era micuta, acum e o doamna cu... greutate!
20 sept. 2016 Adina Alberts s-a saturat de razboiul cu Vica! "Vreau sa pun punct acestui calvar pe care eu il traiesc de patru ani"- Renumitul medic estetician a dezvaluit de ce a facut plangere penala pe numele blondei!
20 sept. 2016 O cantareata de muzica populara, implicata intr-un scandal monstru! A dat cu masina peste iubitul ei! "Am cazut pe capota"
20 sept. 2016 Angelina Jolie a bagat divort! Actrita si Brad Pitt s-au certat rau din cauza copiilor
20 sept. 2016 VIDEO Superb! Mai are putin si naste, dar danseaza bachata senzational! Doamne, cum isi unduieste corpul si burtica!
20 sept. 2016 VIDEO E mare diva si machiata si aranjata e una dintre cele mai frumoase femei din showbiz! Daca o vezi nemachiata pe Eva Longoria...Diferenta e uriasa!
20 sept. 2016 Alina Vidican, in vizita la fostul ei sot, la cateva zile dupa Valentina Pelinel: "Mi-a fost dor de el, este sotul meu, iubirea mea"
20 sept. 2016 VIDEO Imagini dureroase! Narcisa Guta a izbucnit in lacrimi cand a aflat sentinta! S-a rugat si s-a inchinat fara oprire, dar a cedat cand a auzit ca a fost condamnata! "M-am gandit sa ma sinucid"
20 sept. 2016 Bomba! Brad Pitt a inselat-o pe Angelina cu o alta actrita de la Hollywood! E bruneta, europeanca si are ochi superbi!
20 sept. 2016 Incredibil cum arata Monica Bellucci la 51 de ani! Zici ca e pustoaica!
20 sept. 2016 Nu era el gras nici inainte, dar avea burta! Cum arata acum Bordea, cu patratele pe abdomen!
19 sept. 2016 VIDEO Accident cumplit! O cantareata de muzica populara a DECAPITAT un barbat! Circula cu viteza mare si l-a spulberat pe bietul batran!
19 sept. 2016 Rocsana Marcu a ras de Madalina Ghenea ca are burta, cum i-a raspuns bruneta: "Mi-e greu sa ma cobor la nivelul tau! Tu ai oglinda acasa? Sa iti fie rusine!"
19 sept. 2016 Cum arata si cu ce se ocupa mama Mirelei Boureanu Vaida! Vedeta de televiziune le-a facut cunostinta fanilor cu cea care i-a dat viata!
19 sept. 2016 Cine e vedeta care a aparut la volanul acestei frumuseti de masina?! Toata lumea a intors capul dupa bijuteria pe patru roti si dupa soferul ei!
19 sept. 2016 VIDEO Pustanii astia au vrut sa faca si ei o gluma si le-au tras de par pe fetele care stateau la masa de langa ei! Ce s-a intamplat apoi e incredibil! Una dintre ele s-a ridicat si... ZBAM!
19 sept. 2016 Oooh, ce tinuta! A purtat o rochie decupata si si-a aratat burtica de gravida!
19 sept. 2016 Ce raspuns a dat Valentina Pelinel la intrebarea: "A fost Cristian Boureanu violent si cu tine?"
19 sept. 2016 Vica Blochina, in chilotei! S-a intors cu spatele si si-a pozat funduletul!
19 sept. 2016 Fosta sotie a lui Boureanu, dezvaluiri despre bataia crunta incasata de la el: "M-a strans de gat, m-a dat cu capul de pereti si de televizor"
19 sept. 2016 VIDEO O mai tii minte pe rautacioasa Aimee din "Inima salbatica"? Pe vremea aia avea 25 de ani! Cum arata actrita acum, la 48 de ani!
19 sept. 2016 Ce burtica tuguiata a facut Jojo! Blonda e insarcinata in sase luni!
19 sept. 2016 Cutremurator! Ce povestea Ioana, fiica lui Boureanu, cand avea 8 anisori: "Tati ma bate rau! Valentina, sotia lui tati, este si ea rea"
19 sept. 2016 Purta o rochita scurta si foarte decoltata, iar cand a vrut sa coboare din masina...UPS! A desfacut prea mult picioarele si i-a iesit si sanul!
19 sept. 2016 Asta e cea mai sexoasa politista locala pe care ai vazut-o vreodata! Are un posterior bombat de innnebunesti!
19 sept. 2016 Are aproape 40 de ani, dar ai putea jura ca este o pustoaica! Vedeta asta a intors toate privirile cu rochita ei scurta si palariuta de pe cap!
16 sept. 2016 VIDEO Asa ceva nu s-a mai intamplat niciodata la TV! Jimmy Fallon i-a cerut permisiunea lui Donald Trump sa il ciufuleasca, iar el a zis da! Ce a urmat...
16 sept. 2016 VIDEO Fara rusine! O bruneta celebra si-a facut selfie-uri GOALA, in oglinda! Imaginile sunt necenzurate!
16 sept. 2016 Jean de la Craiova a devenit vegetarian! "Nu mai mananc carne de un an si jumatate"
16 sept. 2016 Ruby s-a pozat dis de dimineata in pat, dar fanii ei au observat un detaliu si imediat au inceput sa o jigneasca!
16 sept. 2016 VIDEO Delia, dezvaluiri despre noul coleg din juriu: "Pe Carla's nu-l baga nimeni in seama, nu vorbeste nimeni cu el"
16 sept. 2016 Nu e ea slabuta, dar la plaja arata bestial! Brunetica asta a intors toate privirile! Costumul de baie s-a mulat perfect pe formele ei voluptuoase!
16 sept. 2016 Prestatia Corinei, DESFIINTATA! "Face playback si mai e si porno!" Lidia Buble, acuzata si ea ca nu a cantat live! "Artisti?"
16 sept. 2016 VIDEO Cum a reactionat Iulia Albu cand Mantea a invitat-o la dans! "Hai sa dansezi pe manele"- Fashion-editorul a primit dedicatii fara numar! "De la Andreea si facaletul ei magic, pentru Iulia, cea mai buna prietena a ei"
16 sept. 2016 Delia a facut un gest obscen cand s-a pozat cu Lora! "Sunteti grase si boccii"- Cum i-a raspuns Lora fanului care le-a jignit!
16 sept. 2016 VIDEO Fetita asta afla ca va avea un fratior! Reactia ei este uluitoare! Clipul cu ea a devenit viral!
16 sept. 2016 Sorinel Pustiu nu mai e deloc pusti! Manelistul s-a ingrasat si a incaruntit!
16 sept. 2016 Lora a inceput sa planga in direct! Explicatia ei este super-emotionanta! Doamne, ce cuvinte frumoase"
16 sept. 2016 Dana Nalbaru nu isi mai lasa fiica sa mearga la scoala! Cantareata a explicat de ce a luat aceasta decizie incredibila!
16 sept. 2016 Alina Puscas a pus poze de la nunta! Ea a purtat o rochie albastra, lunga, iar iubitul ei...
16 sept. 2016 Pare o gluma, dar e 100% adevarat! Betty Salam a innebunit de pofta cand a intrat intr-un magazin! Nu o sa ghicesti in veci la ce nu a putut sa reziste! "Mi-am cumparat si am mancat"
15 sept. 2016 Mai are trei saptamani si naste! Ce anunt a facut Andreea Balan pe Facebook!
15 sept. 2016 VIDEO Andreea Mantea i s-a asezat in brate si l-a privit in ochi, el i-a facut cea mai tare declaratie de dragoste! Bruneta s-a topit de tot cand l-a auzit! "Asa m-am indragostit si de Stefan Stan"
15 sept. 2016 Dani s-a indragostit de o moldoveanca de peste Prut focoasa! "Cu fata asta as vrea sa... de doua ori pe saptamana"
15 sept. 2016 VIDEO Supertare! Un baietel si o fetita, prieteni buni, se revad dupa un an si jumatate! Se intalnesc la aeroport si se tin strans in brate! El nu mai vrea sa ii dea drumul! "Mi-a fost dor de tine"
15 sept. 2016 Lidia Buble are planuri mari de viitor: "Imi doresc o nunta mare"
15 sept. 2016 Are un fund bestial, dar stai sa ii vezi sanii! Si-a udat topul si nu purta sutien! S-a vazut totul in cel mai mic detaliu
15 sept. 2016 Oana si Viorel Lis se despart! "El vrea sa ma rupa de anturaj"- "Ea nu intelege ca e femeie maritata"
15 sept. 2016 VIDEO Nu mai e ea tinerica, dar se tine bine! Pamela Anderson, goala-pusca! La fata e "buhaita", dar are un corp senzational! Imagini necenzurate!
15 sept. 2016 VIDEO Avea fata "bombardata" de acnee si s-a lasat pe mana unui make-up artist profesionist! Transformarea ei este uluitoare! Tanara a folosit produse ieftine, pe care si le permite oricine, dar a reusit o adevarata minune!
15 sept. 2016 Fosta sotie a lui Boureanu: "Mi-a zis ca vrea sa ma omoare! I-a spus si Ioanei"
15 sept. 2016 A murit tatal lui Irinel Columbeanu! Ion Columbeanu avea 90 de ani si era internat la azil!
15 sept. 2016 E celebra, dar a comis-o grav! A purtat un costum de baie galben care i-a intrat in... toate cele! Imaginile surprinse de paparazzi sunt incendiare!
15 sept. 2016 A murit tatal lui Irinel Columbeanu! Ion Columbeanu avea 90 de ani si era internat la azil!
15 sept. 2016 VIDEO Reactia fabuloasa a unei femei cand afla ca nepoata ei este insarcinata cu tripleti! Clipul cu bunica a devenit viral!
15 sept. 2016 Ce i-a spus Andra Laurei Bretan, dupa ce pustoaica a ratat marele premiul America's got talent! "Imi pare rau!"
15 sept. 2016 Emotii mari pentru Antonia! Fetita ei, in prima zi de scoala! Maya e adorabila cu ghiozdanelul in spate!
15 sept. 2016 Oana Lis este alergica la sperma: "Ma umflu, ma umplu de bube"- Cum a reactionat Viorel Lis cand a aflat
14 sept. 2016 VIDEO Imagini socante cu fiul lui Nicolae Guta pe targa, cu gatul imobilizat si plin de sange! Masina in care se aflau Nicusor si prietenul lui a fost facuta praf!
14 sept. 2016 VIDEO Nicoleta Guta e devastata de cand a aflat de accidentul fratelui ei! "E o minune ca Nicu e in viata! Toti suntem bulversati, mama si tata sunt la pamant"
14 sept. 2016 VIDEO Cristian Boureanu: "Ii multumesc iubitei mele ca a fost alaturi de noi. Fara ea nu as fi inteles ce vrea fiica mea"- Laurei i-a venit sa planga cand l-a auzit! "Ioana sta cate doua ore sa se pregateasca inainte sa iasa din casa"
14 sept. 2016 VIDEO Mantea s-a asezat langa cel mai inalt cantaret din Romania! Diferenta dintre ei e foaaarte mare! "Nu creeeed, uitati-va la noi"! Madalin a facut misto de ea: "Sunteti din filmul 'Gigantul si mititica'"
14 sept. 2016 Octavia Geamanu nu mai prezinta Observator Special! "Nu-mi mai fac eu programul, nu mai aleg eu"
14 sept. 2016 Il mai tii minte pe frumuselul Cole din Sunset Beach? Daca vezi cum arata acum! A incaruntit si are barba!
14 sept. 2016 Prima declaratie a Elenei Gheorghe! A ajuns de urgenta la spital! "Astazi sunt mai bine"
14 sept. 2016 Necazurile se tin lant de Oana Roman! Fetita ei, Isabela, este bolnavioara!
14 sept. 2016 VIDEO Teo a ramas interzisa cand le-a vazut "imbracate" asa in platou! "Bine ca ati venit in chiloti! Acum ce sa va mai fac?!"
14 sept. 2016 Primele declaratii ale lui Guta dupa accidentul fiului sau! Nicu a fost adus cu elicopterul la un spital din Bucuresti! Care este starea lui acum!
14 sept. 2016 VIDEO Povestea emotionanta a acestei batrane! E singura pe lume si se roaga la Dumnezeu sa o ia la El! A facut eforturi supraomenesti ca sa ajunga la manastirea Dervent, de Inaltarea Sfintei Cruci!
14 sept. 2016 Anda Adam si-a facut un tatuaj dupa ureche!
14 sept. 2016 Traistariu a ramas fara permis! "Mai beau si eu un pahar de vin..."
13 sept. 2016 Florentin Pandele a explicat de ce s-a urcat pe catedra in prima zi de scoala! "Asa mi-a dat mie prin cap! Nu ma vedea lumea"
13 sept. 2016 Iubitul o forta sa se ingrase si ajunsese sa cantareasca 324 de kilograme! Pana la urma i-a dat papucii si a inceput sa slabeasca! E incredibil cum arata acum!
13 sept. 2016 VIDEO Surprize de proportii pentru Iulia, premianta de la stana! Mihaela Borcea a facut un gest de suflet pentru ea si familia ei! Nicole Cherry a venit in platoul WOWbiz special pentru fetita!
13 sept. 2016 Detaliul oribil din poza Laurei Cosoi! Blonda si-a incrucisat picioarele si s-a vazut ceva ce nu ar fi trebuit sa se vada!
13 sept. 2016 Mai are putin si naste, dar s-a pozat in sutien! Bianca Dragusanu, poza cu care a incins Facebook-ul!
13 sept. 2016 Panica! Elena Gheorghe, de urgenta la spital! E pe perfuzii!
13 sept. 2016 VIDEO Beyonce de Romania si-a ridicat rochita sexy si si-a aratat fesele tunate! Wow, are fund de brazilianca! "Nu ma mai incap hainele"
13 sept. 2016 Apa de cartofi le scapa pe femei de cea mai mare problema a lor! E leacul-minune!
13 sept. 2016 VIDEO Imagini adorabile cu baietelul Andreei Mantea! Bruneta a incercat sa puna muraturi, dar David nu prea a lasat-o! A vrut sa stea numai in bratele mamei lui! Cu ce pofta mananca pustiul castravete!
13 sept. 2016 Ce mare si frumoasa s-a facut fetita Danielei Gyorfi! Maria e un copil tare cuminte!
13 sept. 2016 Cristian Boureanu, atac dur la adresa fostei neveste! "Mama Ioanei a fugit de acasa la 14 ani, ajunsese sa doarma sub poduri! Nu e in masura sa aiba grija de fiica noastra"
13 sept. 2016 Primele declaratii ale lui Cabral dupa ce emisiunea lui a inlocuit-o in grila pe cea prezentata de Maruta! "M-a pufnit rasul"
13 sept. 2016 VIDEO Crina Matei a dezvaluit unde era si ce facea cand iubitul ei i-a spus "Te iubesc"- Reactia ei a fost WOW! Bogdan: "S-a intors la mine si a zis..."
13 sept. 2016 Ce anunt a facut Andreea Tonciu la o saptamana de la nunta! "Ne-ati facut sa ne simtim..."
13 sept. 2016 VIDEO Cristian Boureanu, in lacrimi: "Imi reprosez ca nu am avut puterea sa o decad pe fosta mea sotie din drepturile parintesti"- Politicianul a cedat si a izbucnit in plans!
13 sept. 2016 Mai are doua luni pana naste, dar nici nu zici ca e insarcinata! Cum arata ACUM Octavia Geamanu!
13 sept. 2016 Raspunsul halucinant pe care l-a dat tipul asta la intrebarea: "Esti somelier?": "Nu, eu sunt..." Chef-ilor nu le-a venit sa creada ce aud! Au inceput sa rada in hohote!
12 sept. 2016 Drama unui artist! Ilie Micolov are mari probleme de sanatate: "Trebuie sa ma mut intr-un sanatoriu! Nu am niciun ajutor, nu am pensie"
12 sept. 2016 VIDEO Fiul Luminitei Anghel a vrut sa arate ce stie! A dat o proba de hair-stilist, dar Cristi Pascu l-a facut praf! "Aloo! Tu sigur ai mai lucrat?"
12 sept. 2016 VIDEO Panica pentru Sore! Fetita ei a cazut din pat! "Mi-a sarit inima"
12 sept. 2016 Asta e iluzia optica de senzatie care a innebunit internetul! Sunt 12 puncte in poza, dar e imposibil sa le vezi pe toate! E viralul saptamanii!
12 sept. 2016 Vaaai, ce simpatica era! O celebra cantareata si-a adus aminte de prima zi de scoala! A pus o poza in uniforma!
12 sept. 2016 VIDEO Stii cine este tipa asta? E sora unei cunoscute cantarete de la noi si seamana PERFECT cu ea! E make-up artist!
12 sept. 2016 VIDEO Mariana Rosca s-a ingrasat rau! A facut burta si colacei! "Vreau sa ajung la 60 de kilograme, acum am..."
12 sept. 2016 Hadean, dezvaluiri despre concedierea de la show-ul de gatit! "Am plecat pentru ca..."
12 sept. 2016 N-ai cum sa nu il recunosti! Pustiul asta nu s-a schimbat deloc!
12 sept. 2016 VIDEO Vaduva lui Vadim Tudor, distrusa de durere si la un an de la moartea politicianului! "Il asteptam sa vina, ii mirosim lucrurile, ii simtim prezenta peste tot"- Declaratiile sunt cutremuratoare!
12 sept. 2016 O iubita noua in viata lui Smiley? Cantaretul s-a dat singur de gol! A pus poza pe Facebook, dar i-a scapat un detaliu pe care l-a remarcat toata lumea!
12 sept. 2016 Oana Lis risca sa ramana cu maxilarul paralizat! "Mi-e frica sa rad, sa mananc, sa deschid gura"- Ce i-a spus medicul ca trebuie sa faca!
12 sept. 2016 VIDEO Impresionant! Fetita asta e prima din clasa, dar se teme ca nu va mai putea merge la scoala! Parintii nu au posibilitati financiare! "Imi place sa imi fac temele printre oi, la stana, ma linisteste"
12 sept. 2016 VIDEO Clipul care a impresionat o lume intreaga! O gravida, filmata in timp ce nastea in apa! A impins o singura data si copilasul a si iesit!
12 sept. 2016 Asta e cea mai tare faza! S-a saturat ca nevasta sa il tot bata la cap si a scos-o la vanzare pe eBay! Anuntul a facut inconjurul lumii, e supertare!
12 sept. 2016 VIDEO Fiica cea mica a lui Vadim Tudor, in stare grava pe masa de operatie! Ce s-a intamplat in timpul interventiei a lasat pe toata lumea cu gura cascata! Mama ei si-a facut cruce!
12 sept. 2016 Fiica lui Boureanu, un copil-problema?! "Minte cu nerusinare! A fugit de la ore, au prins-o ca bea"
12 sept. 2016 Iubita lui Boureanu, declaratii incredibile despre "fiica ei vitrega"! "Are un tupeu foarte mare, eu am incercat sa o invat despre respectul pentru parinti"
12 sept. 2016 Asta este cea mai urata mireasa din istorie! Ceva mai hidos nu ai vazut in viata ta, ai putea jura ca e barbat! A purtat sutien negru si rochia a fost sifonata rau!
11 sept. 2016 Reguli de aur pentru un abdomen plat! Carmen Bruma: "Degeaba faci mii de abdomene pe zi, nu..."
11 sept. 2016 VIDEO Simtea ceva tare si avea dureri mari! Cand s-a dus la baie si a vazut ce ii iese de sub limba s-a ingrozit! Asa ceva nu ai mai vazut in viata ta! Nici nu stiai ca exista!
11 sept. 2016 VIDEO Dumnezeule mare! S-au luat la bataie in fata casei! Patru femei s-au tras de par si s-au lovit cu brutalitate! Au intervenit pana si cainii celor doua familii! Ce a iesit acolo e dincolo de orice imaginatie!
11 sept. 2016 Drama nestiuta a Paulei Chirila: "Am pierdut o sarcina"
11 sept. 2016 VIDEO Baclava turceasca cu nuca! Ce trebuie sa faci ca sa nu iti iasa prea dulce, dar sa fie parfumata si aromata!
11 sept. 2016 Lidia Buble s-a pozat nemachiata! "Nefardata esti urata"
11 sept. 2016 VIDEO E greu sa fii Florin Salam! Hiena de la Animal X l-a imitat pe manelist, dar nu s-a descurcat prea bine! A obosit dupa primele versuri!
10 sept. 2016 Acuzatii si injuraturi la adresa lui Horia Brenciu! "E prefacut, n-are cuvant"
10 sept. 2016 VIDEO Asa ceva?! O maimuta isi invata puiul sa se joace pe tableta! Imaginile sunt incredibile! Clipul a devenit viral instantaneu!
10 sept. 2016 VIDEO Imaginile astea te vor face sa razi in hohote! Reactia incredibila a unei fetite cand mananca pentru prima oara vata de zahar! E adorabila micuta!
10 sept. 2016 Cea mai frumoasa fotografie de familie! Victor i-a pus mana pe burtica Biancai, ea a facut imediat poza!
10 sept. 2016 Cum arata iubitul Crinei Matei dupa ce si-a "taiat" urechile clapauge! "Crina si toata lumea mi-au spus ca nu e nevoie"
10 sept. 2016 Frumusetea asta de fetita de trei anisori a murit dupa ce a fost la dentist! Ce i s-a intamplat e cutremurator!
10 sept. 2016 Ce tare! Ce mananca in fiecare zi la masa de pranz sotia lui Marcel Toader! Maria Constantin: "Am ajuns la silueta ideala"
10 sept. 2016 Era una dintre cele mai frumoase actrite din lume, dar acum s-a stafidit rau! A iesit la plimbare cu sfarcurile in vant, iar pielea ei zbarcita a socat pe toata lumea!
10 sept. 2016 EI sunt parintii Simonei Gherghe, Silvia si Ioan! "Mama si tata. De 40 de ani"
10 sept. 2016 Gabriela Firea a dezvaluit cum a slabit 20 de kilograme: "Dimineata, dupa ce luam aghiasma, beam cate un pahar de..."
10 sept. 2016 Cine e bunaciunea care are fundul asta demential? O recunosti? E sexy rau si din fata, si din spate!
10 sept. 2016 A incercat ea sa se ascunda, dar totul a fost in zadar! Paparazzii au prins-o! Mai are putin si naste si a facut ditamai burta!
10 sept. 2016 El e "bunicul-erou"! Isi creste singur nepoteii, locuieste in cartierul Dristor si isi spune povestea cu lacrimi in ochi! "N-avem casa"
09 sept. 2016 Asta e secretul pe care trebuie sa il stie orice gospodina! Ce trebuie sa faci pentru a pregati cei mai gustosi ficatei!
09 sept. 2016 VIDEO Liviu Varciu, pus iar la treaba de Nea Marin! A cules via, apoi s-a apucat sa musteasca!
09 sept. 2016 VIDEO Dj Sava nu mai colaboreaza cu Misha? A lansat o melodie cu o alta cantareata!
09 sept. 2016 Dorian Popa arata senzational, dar daca vezi ce mananca... E plin de muschi si nu te-ai gandi in veci ca poate sa isi comande asa ceva la restaurant!
09 sept. 2016 Supertare! Fiul lui Florin Salam canta cu el in formatie! Uite ce show au facut impreuna! "Printul meu, seful formatiei, Dany Salam! Fa ce vrei tu!" Asculta ce stie pustiul!
09 sept. 2016 Ana Mocanu, fara sutien! Si-a lasat sanii liberi si toata lumea i-a admirat silicoanele in toata splendoarea lor!
09 sept. 2016 GE-NI-AL! Ti se pare ca e doar un morman de gunoi? E ceva mult mai mult de atat, e o opera de arta!
09 sept. 2016 Anuntul directorului ELCEN: Toata Capitala ramane fara apa calda!
09 sept. 2016 A fost una dintre cele mai de lux nunti din Romania! Mireasa a stat in picioare in decapotabila! Ce a urmat cand a inceput petrecerea intrece orice imaginatie! Cand o sa vezi cine au fost nasii o sa intelegi TOT
09 sept. 2016 Mariah Carey a intrecut chiar orice limita! S-a pozat GOALA in cada!
09 sept. 2016 Misha a slabit patru kilograme in timp record! Cum a reusit? Nimeni nu ar trebui sa faca ce a facut ea!
09 sept. 2016 VIDEO Emotionant! Frumusica asta era cu taticul ei la restaurant cand a vazut ceva pe strada! Ce a facut fetita a devenit viral! Acum toata lumea vorbeste despre gestul ei superb!
09 sept. 2016 VIDEO Ah, Doamne, ce voce! Pepe canta in stilul lui "Eroina" a lui Carla's Dreams! Trebuie sa il asculti!
09 sept. 2016 Fetita lui Beyonce de Romania este rasfatata rau! Blonda a dezvaluit ce "circ" face micuta Anais!
08 sept. 2016 VIDEO Drama cumplita pe care o traiesc copilasii din oraselul sirian Madaya! Ce fac atunci cand salvatorii incearca sa stea de vorba cu ei! O lume intreaga se cutremura! Bietii copii sunt traumatizati pe viata!
08 sept. 2016 Iulia, pustoaica de la Abracadabra, si-a pus silicoane! "Sanii mei arata senzational"
08 sept. 2016 Nu ghicesti in veci cati ani are tipa din imaginile astea! Pare o adolescenta desi ea este muuult mai in varsta!
08 sept. 2016 Bianca Dragusanu incepe "castingul": "Caut bona pentru fetita mea"
08 sept. 2016 Decolteu ametitor pentru Narcisa lui Guta! Si-a etalat bustul intr-o rochie aurie spectaculoasa!
08 sept. 2016 VIDEO Andreea Mantea i-a daruit alt facalet Iuliei Albu! Uite cum arata "accesoriul"- Fashion-designer-ul s-a ingrozit cand l-a vazut!
08 sept. 2016 Tipa asta a deschis o afacere si angajeaza femei de la tara, trecute de 40 de ani, carora nimeni nu le mai ofera un loc de munca! "Le dam o speranta celor care nu isi mai gasesc de munca"
08 sept. 2016 E mare diva, dar s-a bronzat oribil, cu sosetele in picioare! Toata lumea a facut misto de ea cand a vazut cum arata!
08 sept. 2016 VIDEO Primii septupleti din lume au devenit adolescenti! Acum au 19 ani, uite cum arata!
08 sept. 2016 Era "pufos", avea burta si nu facuse in viata lui sport! Apoi, s-a apucat de sala! Cum a ajuns sa arate te va soca definitiv!
08 sept. 2016 Paula Seling a fost intrebata de ce s-a ingrasat atat de mult! "Esti gravida?"- Ce raspuns supertare a dat ea!
08 sept. 2016 Adela Popescu, anuntul facut la miezul noptii: "Sunt din nou..."
08 sept. 2016 Delia s-a saturat sa fie intrebata daca e gravida! "Sunt excesiv de grasa! Sunt inuman, incredibil de grasa, curg rauri de grasime"
08 sept. 2016 VIDEO Iulia Albu a criticat-o pe nasa Anamaria Prodan! Nu i-a placut deloc tinuta de la nunta Andreei Tonciu! Cine a luat trofeele WOW si BAU!
07 sept. 2016 Un cuplu celebru si-a spus adio! Pacat! Erau asa de frumosi impreuna!
07 sept. 2016 Pana si mama Andreei Tonciu isi pune silicoane!
07 sept. 2016 Elena Gheorghe nu mai arata asa! S-a tuns! "Va place noul meu look?"
07 sept. 2016 O femeie a ajuns la spital in stare grava! Motivul: uscatorul de rufe pe care il tinea in casa! Renunta la obiceiul asta sau iti poate fi fatal!
07 sept. 2016 Transfer-bomba in TV! Ce vedeta negociaza cu TVR 1!
07 sept. 2016 Un fan i-a zis Deliei ca scoate "piese de rahat"- Cantareata i-a raspuns imediat! Ce i-a zis!
07 sept. 2016 Nunta lui Tonciu, "sponsorizata" de socrul mic! Cate zeci de mii de euro a scos din buzunar Razvan Tonciu pentru petrecerea de fite a fiicei lui!
07 sept. 2016 Trucuri de la cameristele de la hotelurile de lux! Astea sunt "secretele" pe care le poti pune si tu in practica!
07 sept. 2016 Imagini cu Oana Roman in costum de baie! A fost la mare cu sotul si fetita lor! "Am avut un weekend minunat"
07 sept. 2016 El e cel mai batran om din lume! Nici nu iti imaginezi ce varsta are! Familia e disperata: nu mai moare odata!
07 sept. 2016 Tonciu arunca bomba! Nu si-a cumparat rochia de mireasa! "Am luat-o de la..."
07 sept. 2016 Oana Lis a recunoscut: ia antidepresive si consuma mult alcool! "Stiu ca nu e bine sa le combin! Mi-a scazut si libidoul, nu am mai facut sex de doua luni"
07 sept. 2016 O cantareata celebra a trait rusinea vietii ei: i-au gasit paduchi in cap!
07 sept. 2016 VIDEO SUPERTARE! Fetita asta este frumusica foc, dar daca o auzi cum rade... Te sperii! Doamne, ce sunete scoate!
07 sept. 2016 Vai, cum arata Pepe! Si-a lasat cioc!
07 sept. 2016 E ditamai vedeta, dar a plecat de-acasa in slapi! Si-a pus o fusta colorata, o pereche de papuci si a iesit la cumparaturi!
02 sept. 2016 Grasuta asta a cheltuit zeci de mii de dolari pentru o transformare radicala! Era un munte de grasime, acum arata bestial! Are abdomenul plat si e de-o frumusete rapitoare!
02 sept. 2016 Antonia le-a inchis gura tuturor! A fost facuta praf pentru ca isi neglijeaza fetita din Italia, dar ea a demonstrat ca ii este aproape!
02 sept. 2016 Andrei Gheorghe, dezvaluiri incredibile! Avea o lista de cuvinte pe care nu avea voie sa le rosteasca in direct la radio! Printre ele, si numele unei formatii!
02 sept. 2016 Cutremurator! O femeie care a suferit o dubla mastectomie s-a pozat dezbracata! Si-a aratat sanii mutilati dupa operatie
02 sept. 2016 Anda Adam, cu sanii la vedere! A vrut sa le arate fanilor ca isi bea cafeaua, dar ei s-au holbat numai la bustul ei!
02 sept. 2016 Si-a lasat blugii la congelator peste noapte! Ce s-a intamplat de dimineata l-a uluit! Asta este trucul pe care il poti folosi si tu, efectul e garantat!
02 sept. 2016 VIDEO O tiganca a fost prinsa la furat intr-un supermarket din Londra! Englezii au lasat-o in pielea goala ca sa gaseasca tot ce luase! Femeia si sotul ei au facut un scandal-monstru!
02 sept. 2016 Tot internetul a aflat ce i-a facut politistul asta acestei batrane! Totul s-a intamplat in Gara de Nord! Gestul lui este incredibil!
01 sept. 2016 VIDEO Avea o umflatura imensa in obraz! Iubita sa, medic dermatolog, i-a scos mizeria din interior dupa ce i-a facut anestezie! Vai, ce a iesit! "Miroase a branza stricata"
01 sept. 2016 Ce familie frumoasa are Andrei Aradits! Actorul e insurat de 12 ani si are un baiat de 11 ani!
01 sept. 2016 Maria Constantin, fara sutien! Si-a lasat sanii liberi si a pozat sexy! WOW!
01 sept. 2016 Despartire-bomba in showbiz! Sunt tineri si erau frumosi impreuna, dar si-au spus adio!
01 sept. 2016 Timpul nu o iertat-o nici pe Niculina Stoican! Cantareata de muzica populara s-a umplut de riduri!
01 sept. 2016 Vica Blochina s-a pozat fara make-up! "Eu ma plac mai mult asa"- Fanii nu au fost de acord: "Semeni cu Donatella Versace", "Ai vanatai la ochi?", "Esti urata foc"
01 sept. 2016 Bunaciunile astea doua au renuntat la sutiene pe plaja si au inceput sa se pipaie! Imaginile surprinse de paparazzii sunt fierbinti rau!
01 sept. 2016 El a spus "stop"! Gheorghe Turda i-a dat papucii mamei Alinei Puscas! "I-am spus sa imi predea cheia casei si sa isi faca bagajul! Nu mai suportam, ma imbolnavea"
01 sept. 2016 Adela Popescu a vrut sa arate ca a slabit! A purtat o rochie stransa in talie ca sa se vada ca a dat jos kilogramele dupa sarcina!
01 sept. 2016 Jennifer Lopez are probleme mari cu fostul iubit! Casper Smart REFUZA sa se mute din casa ei!
01 sept. 2016 O mamica s-a pozat dezbracata dupa ce a nascut! "Am cicatrice, vergeturi si imi atarna burta pentru ca am adus pe lume un om"