Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Simona Alexa, WOWBiz

Recomanda:
209 articole publicate pe WOWBiz 9 in sept. 2016
Data Articol
29 sept. 2016 Video | Sylvia, dezvaluiri impresionante despre afectiunea sa de sanatate care a obligat-o sa se schimbe total. “Am zis sa incerc tot ce este posibil inainte sa ajung la bisturiu”
29 sept. 2016 Video! Interviu la dublu cu surorile Roman. Oana si Catinca despre nebuniile copilariei: “Oana era un mic diavol sub un aspect foarte angelic de bebelusa superba, ingerasa cu bucle. Era paracioasa si uneori mai baga si de la ea”
26 sept. 2016 Exclusiv! Iata ce ii prezic astrele Sofiei, fetita Biancai Dragusanu. Astrologul Roxana Lusneac face dezvaluiri incredibile despre bebelusa
26 sept. 2016 FOTO | Actrita Ada Condeescu, aproape goala la propria nunta! Nimeni n-ar mai avea curaj sa imbrace o asemenea rochie! ! Ea s-a maritat ieri cu celebrul ei partener. Intra sa vezi despre cine este vorba
26 sept. 2016 Monica Anghel, despre prietenul ei disparut: "Intotdeauna Gyuri mi-a lasat impresia ca are mai multa nevoie de iubire!"
24 sept. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Revoltator, cum a ajuns sa arate mormantul Mariei Tanase! Locul de veci al celei mai mari artiste a Romaniei este inundat constant de ploi!
22 sept. 2016 VIDEO EXCLUSIV! Juratii de la “Bravo, ai stil!” au iesit la distractie, in club! Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu, Razvan Ciobanu si Ilinca Vandici au mers la petrecerea NYX!
19 sept. 2016 Dana Nalbaru si Olivia Steer, "doua persoane anxioase, carora le e frica de ceva" Doctorul Cristian Andrei le analizeaza pe celebrele mamici despre care vorbeste acum toata Romania!
06 sept. 2016 EXCLUSIV! Cutremurator! Nora insarcinata a Andei Ghita, nevoita sa faca chiuretaj cu doar doua saptamani inainte de cununia civila! "Ma durea sufletul si imi venea sa urlu" Desi devastata, toata familia a decis sa nu anuleze evenimentul de la Primarie