Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Raluca Nicolae, G4Media

Recomanda:
134 articole publicate pe G4Media 6 in mai 2024
Data Articol
30 mai 2024 ANALIZĂ Lidl rămâne lider în topul celor mai mari retaileri, pentru patru ani la rând/ Primii cinci retaileri au trecut pragul de peste 10 miliarde lei cifra de afaceri fiecare
27 mai 2024 Industria muncii avertizează: „O nouă creștere a salariului minim ar intensifica presiunile asupra companiilor, în special în industriile cu marje mici de profit”/ Între 30-35% din angajații români cu norma întreagă primesc salariul minim pe economie
08 mai 2024 Din generație în generație. Cine sunt tinerii antreprenori români care duc mai departe afacerea de familie / „A trebuit să muncesc mai mult să conving că nu dețin rolul doar pentru că sunt fata lui tata” / „Părinții mi-au dat șansa să încerc și să eșuez”
07 mai 2024 De la pizzerie pe roți, la un restaurant cu pizza napoletană. Povestea bucătarului care a riscat toate economiile pentru a deveni antreprenor. „Lipsa forței de muncă a fost cea mai mare piedică”
02 mai 2024 Francize românești și străine în care să investești: de la Simigeria Petru la Logicool sau Leonidas. „HoReCa este domeniul cel mai atractiv pentru antreprenori, urmată de retailul de nișă și servicii educaționale”
01 mai 2024 Trei pensiuni tradiționale unde să petreci sărbătorile de Paște, departe de aglomerația de la oraș