Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Interviu Online, Ziua Constanta

Recomanda:
204 articole publicate pe Ziua Constanta 8 in mai 2012
Data Articol
28 mai 2012 Interviu online cu Marian Vasiliev, candidatul PP-DD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean s-a terminat Tema a fost - „ Un jurnalist îşi propune să gospodărească judeţul Constanţa"!
23 mai 2012 Interviu online cu Florin Gheorghe, candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean s-a terminat Tema a fost - „De ajuns 8 ani cu această conducere roşie în judeţ"!
22 mai 2012 Interviu online cu Christian Gigi Chiru, candidatul Alianţei pentru Constanţa la primărie s-a terminat Tema a fost - „Tichetele valorice pentru medicamente, îi dau fiori reci lui Radu Mazăre"!
16 mai 2012 Interviu online cu Radu Cristian, candidat independent la Primăria Mangalia s-a terminat Tema a fost - Radu Cristian - Un independent pentru o Mangalie europeană
15 mai 2012 Interviu online cu Silviu Ioan Wagner, candidat independent la Consiliul Local Constanţa s-a terminat Tema a fost - Wagner - Un independent pentru promisiuni respectate
14 mai 2012 Interviu online cu Ionel Gae, candidatul UNPR la Primăria Hârşova s-a terminat Tema a fost - Hârşova - oraş cu potenţial turistic, lăsat de izbelişte
07 mai 2012 Interviu online cu candidatul PER la Primăria Constanţa, Gheorghe Donţu s-a terminat Tema a fost - „Constanţa fără taxe, un oraş ECO-logic! Gigacaloria la preţul celei din 2007, fără taxă de linişte"
06 mai 2012 Interviu online cu candidatul PRM la Primăria Mangalia, Adrian Cârlescu s-a terminat Tema a fost - „O Mangalie mai călduroasă şi mai curată"