Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Marius Nita, Cancan

Recomanda:
114 articole publicate pe Cancan 15 in aug. 2012
Data Articol
31 aug. 2012 Scene fabuloase, necenzurate, de la reconstituirea violului de la Tulcea! Uite-l pe Nicu taximetristul în acţiune... motor... se filmează!
30 aug. 2012 Video exclusiv! Sotia taximetristului violat s-a resemnat cu faptul ca partenerul ei de viata si a pierdut barbatia dupa ce ar fi fost agresat sexual de Luminiţa Perijoc: "Voi aştepta cât va fi nevoie. Îl iubesc mult! O să-l ajut să treacă totul cu bine"
30 aug. 2012 Taximetristul Nicu, regizorul propriului viol! Vezi aici maniera memorabilă în care a reeditat cu sânge rece şi maximum de precizie detaliile agresiunii sexuale la care a fost supus
29 aug. 2012 Mama "violatoarei din Tulcea" a făcut pentru cancan.ro dezvăluiri uluitoare despre viaţa fiicei ei: "Fostul soţ al Luminiţei umbla cu droguri şi a fost traficant de carne vie. O ţinea sub lacăt, legată cu cătuşe şi o bătea de o rupea".
29 aug. 2012 Agresoarea Luminiţa l-a tăiat şi l-a lovit pe taximetrist cu pumnii, urlând: "De ce nu ţi se scoală, mă?!" Vezi aici în ce hal i-a fost afectată viaţa sexuală!
29 aug. 2012 Comportament halucinant al Angelinei Jolie de România! Şi-a făcut un iubit în spital şi ar face de sex la orice oră!
29 aug. 2012 Violatoarea din Tulcea i-a arătat unui vizitator cum s-a epilat inghinal şi l-a provocat la o partidă de sex
29 aug. 2012 Sigur te-ai întrebat cum l-a violat Luminiţa pe taximetrist! Acum poţi să vezi cum l-a forţat cu cuţitul pe Nicu să-i facă sex oral! Noi avem filmul violului!
28 aug. 2012 Şomeră, dar cu sâni de 5000 de euro: "Acum am cei mai frumosi sâni din show-biz! Păcat că nu am un iubit"- Vezi cine e diva care s-a tunat!
27 aug. 2012 CANCAN EXCLUSIV! Declaraţie halucinantă a Margheritei de la Clejani, la ieşirea de la proba de Bacalaureat de astăzi: "Mi-a picat romanul Ion şi am scris despre tatăl meu, Ion"
26 aug. 2012 Oana Zăvoranu, adorată şi de Preafericitul! Bruneta a făcut declaraţii uimitoare! "Eu încercam să trag de fustă, el îmi zâmbea!"
26 aug. 2012 Ea a vrut să-i toarne laxative în băutură, dar s-a îndrăgostit de el! Reacţie fabuloasă a Biancăi Drăguşanu: "Nea Marin e cel mai bun om din lume!"
25 aug. 2012 VIDEO DE RÂSUL LUMII! Şi-a dat arama pe faţă! Uite cum e de fapt Zăvoranca!
25 aug. 2012 Atingeri tandre la ceas târziu! Bianca şi Dani Olăroiu, prietenie...pe muchie de relaţie?!
24 aug. 2012 Oana Zăvoranu a dat pe faţă prietenia cu Prigoană şi ura pentru Adriana: "Sper să-i fie bine lui Silviu! E nedrept şi oribil ce a făcut Bahmu. El îşi poate creşte singur copiii"