Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Ionut Ungureanu, Cancan

Recomanda:
57 articole publicate pe Cancan 24 in oct. 2012
Data Articol
31 oct. 2012 Ce ai ratat aseara la Cancan TV! Afla in exclusivitate motivul pentru care Oana si Pepe au ingropat securea razboiului, dar si cosmarul prin care trece Vica lui Piturca din cauza sanilor!
31 oct. 2012 Max, rottweilerul care a atacat caii Politiei Locale, este al unui secretar de stat din Ministerul Agriculturii! Un alt caine al familiei a omorat un maidanez, pe strada, iar stapanul a calcat cu masina o catelusa!
31 oct. 2012 El este cainele care a atacat doi cai de patrulare ai politiei locale in parcul Herastrau! Max este un Rottweiler tanar de un an si apartine unui familii instarite din zona Pipera
30 oct. 2012 Teorie şocantă în cazul poliţistului din Abrud! S-a sinucis din cauza remuşcărilor după ce o femeie a murit, iar vinovatul a scăpat!
30 oct. 2012 Leo Grecu, sotul congolezei bete care s-a dat in spectacol la politie, a condus o companie aeriena dubioasa, cu sediul in Dubai, acuzata de coruptie si delapidare!
23 oct. 2012 Drama emoţionantă a văduvei taximetristului înjunghiat în gât în Capitală! Nu poate vinde maşina în care i-a murit bărbatul, iar cumnata vrea să o lase fără casă! Nevasta şi copilul victimei se chinuie să-şi ducă traiul de pe o zi pe alta, criminalul e încă liber!
21 oct. 2012 Uţa Răgălie a băgat groaza în rudele ei! Cumnata femeii care şi-a ucis fără milă soţul a intrat în panică când s-a întâlnit cu ea! "Am crezut că intru în pământ!"
20 oct. 2012 Zece băi, cinematograf inclus, marmură şi vitralii spectaculoase! Cea mai scumpă casă din Bucureşti costă peste opt milioane de euro. Vezi cum arată cele mai luxoase 5 vile scoase la vânzare în Capitală!
20 oct. 2012 Uţa Răgălie, cea mai sângeroasă criminală din istoria Bucureştiului, rupe tăcerea: "Nu am fost niciodată la mormântul lui" Vezi mărturiile şocante ale femeii care şi-a împuşcat soţul cu o armă de vânătoare
17 oct. 2012 Ultima modă pe străzile din Bucureşti! Nu o să-ţi vină să crezi ce si-a pus şoferul ăsta pe acoperisul masinii!
16 oct. 2012 Ce i s-a întâmplat Antimiei, femeia de 35 de ani care s-a aruncat în faţa metroului la Dristor? Vezi cum a reuşit să scape doar cu o fractură!
16 oct. 2012 Cristi, puştiul din Ferentari care a şocat toată ţara înfigând cuţitul în inima prietenului său, a fost abandonat de toată lumea în arest! Vezi de ce nici măcar mama lui nu l-a vizitat!
16 oct. 2012 Primele imagini cu femeia care s-a aruncat în faţa metroului în staţia Dristor 1
14 oct. 2012 Violatorul în serie prins în Bucureşti avea „normă" de trei victime pe săptămână. Suspectul tâlhărea adolescente cu bani, după care le supunea la perversiuni sexuale
14 oct. 2012 Victor Ponta, la emisiunea "După 20 de ani": "Pentru ultimele 45 de zile din an nu există nicio resursă prevăzută în bugetul actual"
14 oct. 2012 Primele imagini cu grefiera care şi-a aruncat fetiţa din taxi pe Podul Grant! Tatăl micuţei salvată de taximetrist şi-a dus copila acasă, la Timişoara, dar au trecut pe lângă moarte pe drum!
12 oct. 2012 Prima fotografie cu Maria, fetiţa aruncată ieri din taxi! Îngeraşul ăsta a fost la un pas de moarte, dar acum este pe mâini bune
11 oct. 2012 Gesturile şocante ale mamei criminale! Şi-a aruncat bebeluşul din taxi, iar apoi a încercat să-i dea drumul de pe podul Grant! Şoferul de taxi a salvat fetiţa în ultimul moment!
11 oct. 2012 Cristian Sima, brokerul care i-a lăsat mască pe toţi cei care au avut încredere să-i dea pe mână banii, a plătit un interviu cu un candidat la Primăria Capitalei. Vezi cui i-a dat bani şi ce alte donaţii a mai făcut!
11 oct. 2012 Primele declaraţii ale lui Gigel, taximetristul-erou care a salvat bebeluşul de pe Podul Grant: "Nu mă pot opri din tremurat. Parca am vazut Infernul!"
11 oct. 2012 Restaurantul Trattoria Il Calcio din centrul Capitalei, în flăcări! Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale
09 oct. 2012 Cel mai grav incident din ultimii 10 ani dintr-o şcoală bucureşteană! Cum a ajuns mama lui Barbie s-o bată pe Diana, colega de clasă a fiicei sale, de faţă cu profa de franceză? Află motivul incredibil!
08 oct. 2012 O româncă, în topul celor mai influente femei de afaceri din lume! Află secretele directoarei care s-a clasat mai bine decât şefele de la Pepsi şi Starbucks şi vezi care e marele regret al vieţii sale!
08 oct. 2012 Totul despre aplicaţia cu rugăciuni pentru iPhone de la Curtea de Argeş! Află ce spun preoţii, dar şi programatorul care a instalat-o