Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Maria Apostol, Cancan

Recomanda:
132 articole publicate pe Cancan 27 in oct. 2012
Data Articol
30 oct. 2012 EPOCAL! Un boschetar acuzat de plagiat vrea să devină deputat!
30 oct. 2012 Invatatoarea acuzata ca-si terorizeaza elevii nu va fi concediata, insa va fi supravegheata non-stop! Vezi ce masuri a luat conducerea liceului si cum comenteaza parintii micutilor jigniti de dascal!
30 oct. 2012 Adrian Grigoras, locotenentul lui Bahaian, a murit spontan la numai 22 de ani, in timp ce juca fotba! Afla aici cauza mortii ultimului martor din controversatul caz al „calaului de boschetari”!
30 oct. 2012 Gestul care o poate costa cariera! Află cu ce s-a dat de gol profesoara beată în faţa poliţiştilor!
30 oct. 2012 Ce ai ratat aseară la Cancan TV! Aflaţi în premieră motivul pentru care Andreea Bălan nu se căsătoreşte cu Keo, dar şi ce planuri au Gabi Firea şi Florin Pandele pentru băieţelul lor. Imagini pe care nu le-a mai văzut nimeni, direct din casa primarului!
26 oct. 2012 VIDEO Celebrul cântăreţ de muzică populară Gelu Voicu este acuzat că-şi hărţuieşte vecinii! "Vă mut, mă! Cumpăr poliţie, cumpăr justiţie! Sunt şmecher, fac ce vreau!"
24 oct. 2012 VIDEO Strigate de disperare la înmormântarea elevei cazute din tren. Tatal Elisei nu renunta pâna când nu afla cum a murit fata sa: "Vreau sa se faca dreptate!"
23 oct. 2012 Drama emoţionantă a văduvei taximetristului înjunghiat în gât în Capitală! Nu poate vinde maşina în care i-a murit bărbatul, iar cumnata vrea să o lase fără casă! Nevasta şi copilul victimei se chinuie să-şi ducă traiul de pe o zi pe alta, criminalul e încă liber!
21 oct. 2012 Banii i-au luat minţile! După ce a dat un tun de 5 milioane de euro, Mihai Cocaină a făcut înconjurul lumii! Vezi în ce ţări s-a răsfăţat avocatul!
21 oct. 2012 Scena asta incredibilă s-a petrecut aseară la Cinema Patria! O angajată a tranşat un curcan în faţa oamenilor veniţi la film!
21 oct. 2012 Uţa Răgălie a băgat groaza în rudele ei! Cumnata femeii care şi-a ucis fără milă soţul a intrat în panică când s-a întâlnit cu ea! "Am crezut că intru în pământ!"
20 oct. 2012 Uţa Răgălie, cea mai sângeroasă criminală din istoria Bucureştiului, rupe tăcerea: "Nu am fost niciodată la mormântul lui" Vezi mărturiile şocante ale femeii care şi-a împuşcat soţul cu o armă de vânătoare
20 oct. 2012 Tatăl taximetristului ucis de fiul bancherului Andronie crede că este blestemat: "Mi-am luat psiholog pentru că am convulsii inexplicabile în fiecare vineri seara. Voiam să-l fac zob pe unul cu BMW, dar m-a oprit cineva la timp!"
17 oct. 2012 Partenerul Bebeluşei Oana de la "Dansez pentru tine" e cel mai sexy burlac din Carei, dar a picat bacul cu nota 2 la matematică! Vezi ce talent ascuns are!
16 oct. 2012 Ce i s-a întâmplat Antimiei, femeia de 35 de ani care s-a aruncat în faţa metroului la Dristor? Vezi cum a reuşit să scape doar cu o fractură!
16 oct. 2012 Bătăuşa "Copănika" a fost exmatriculată! Eleva-complice a primit nota 2 la purtare şi cinci zile va rămâne acasă
15 oct. 2012 Agresorii aveau altă ţintă! Vezi aici pe cine voiau să se răzbune şi cine este fata de la care a pornit conflictul de la liceul din Voluntari!
15 oct. 2012 Imagini incredibile realizate de CANCAN.ro de la reconstituirea cazului din Voluntari! Elevul înjunghiat în picior, din cauza unui sărut, a venit târâş, în şosete, la locul faptei!
15 oct. 2012 Povestea fabuloasă a unei sirience de 14 ani, din Bucuresti! Părinţii au alertat poliţia crezând că le-a fost răpită fata premianta, dar ea se iubeşte pe furiş într-o casă din Curcani!
15 oct. 2012 Un elev de 16 ani a fost înjunghiat în Voluntari
14 oct. 2012 Secretele Andreei, fata cu voce de aur de la "Vocea României". A renuntat la American Got Talent si s-a imprietenit cu sefa ANAT, pe care a invatat-o sa cante!
11 oct. 2012 Gesturile şocante ale mamei criminale! Şi-a aruncat bebeluşul din taxi, iar apoi a încercat să-i dea drumul de pe podul Grant! Şoferul de taxi a salvat fetiţa în ultimul moment!
11 oct. 2012 I-ar fi ţepuit cu zeci de mii de euro pe Tudor Chirilă, Marie Rose Mociorniţă şi Daniel Dăianu! Povestea incredibilă a lui Cristian Sima, milionarul fugar! A pierdut 2.8 milioane de dolari într-o noapte, iar când era student cânta prin cârciumi ca să aibă bani de-o pâine!
11 oct. 2012 Dezvaluirile taximetristului care a salvat bebelusul aruncat de grefiera pe Podul Grant: "L-a aruncat ca pe o minge de rugby. Ii spunea ca ele nu sunt din filmul asta, ci ca joacă într-un thriller!"
11 oct. 2012 O elevă din Bucureşti este căutată de poliţie după ce a dispărut de-acasă în amiaza mare
11 oct. 2012 Primele declaraţii ale lui Gigel, taximetristul-erou care a salvat bebeluşul de pe Podul Grant: "Nu mă pot opri din tremurat. Parca am vazut Infernul!"
09 oct. 2012 Imagini de colecţie. Ţi-era dor de o bătaie în direct la TV? Vezi aici care au fost cele mai tari scene cu pumni şi picioare! Andrei Gheorghe, Ţonciu, Roxy Manelista şi Naomi au fost protagoniştii!