Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Interviu Online, Ziua Constanta

Recomanda:
204 articole publicate pe Ziua Constanta 6 in nov. 2012
Data Articol
21 nov. 2012 Interviu online cu Manuela Mitrea, candidat USL la un mandat de deputat în Colegiul 8 s-a terminat Tema a fost „De ce se doreşte administrarea Portului Constanţa de către Consiliul Local?"
20 nov. 2012 Interviu online cu Christian Gigi Chiru, candidatul ARD Constanţa în Colegiul 4 Senat s-a terminat Tema a fost - „Care credeţi că va fi soarta Cazinoului din Constanţa?
19 nov. 2012 Interviu online cu Tudor Şerban, candidatul ARD în Colegiul 3 Camera Deputaţilor s-a terminat Tema a fost „Care este cea mai bună soluţie pentru finalizarea reactoarelor 3 şi 4 de la Centrala Nuclear-Electrică din Cernavodă?"
17 nov. 2012 Interviu online cu Tănase Barde, candidatul ARD Constanţa la un mandat de senator în Colegiul 2 s-a terminat Tema a fost ”De ce se impune desfiinţarea instituţiei consiliului judeţean?”
08 nov. 2012 Interviu Online cu juristul Andrei Răzvan Condurăţeanu, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor, Colegiul 3 s-a terminat Tema a fost - „ De ce a ales un Colegiu rural, un fost consilier personal al ministrului Muncii"?!
01 nov. 2012 Interviu Online cu Vasile Buzoiescu, directorul Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, filiala Constanţa şi cu Emilian Miricescu, lect. univ. dr. la Departamentul Finanţe al ASE Bucureşti s-a terminat