28 feb. 2013 |
Cotlete de porc cu hribi |
27 feb. 2013 |
Şalău prăjit cu mămăliguţă şi sos de iaurt ait |
26 feb. 2013 |
Din nou crutoane |
26 feb. 2013 |
Cartofi la cuptor („Franţuzeşti”) |
25 feb. 2013 |
Andive la cuptor cu jambon afumat şi sos Emmentaler |
24 feb. 2013 |
File de şalău în crustă de migdale la cuptor |
23 feb. 2013 |
Pui în sos de smântână şi sherry (Tapas) |
23 feb. 2013 |
Cartofi crocanţi la cuptor (prefierţi) |
23 feb. 2013 |
Sos de capere cu smântână |
22 feb. 2013 |
Piept de pui în sos de vin roşu |
22 feb. 2013 |
Tagliatelle cu ghebe |
21 feb. 2013 |
Franţa-n bucate: 3 – Locul în care vinul e gratis şi apa se plăteşte |
20 feb. 2013 |
Friptură din pulpă de viţel la cuptor |
19 feb. 2013 |
Somn la tigaie |
19 feb. 2013 |
Salată de andive cu ton afumat şi brânză Roquefort |
18 feb. 2013 |
Sos de legume coapte la cuptor |
17 feb. 2013 |
Stir-fry de somn cu tăieţei |
17 feb. 2013 |
Supă-cremă de dovlecei cu crutoane |
16 feb. 2013 |
Ceafă de porc marinată în sos de piper negru cu garnitură de yams (cartofi dulci) |
15 feb. 2013 |
Curry de pui cu cardamom |
15 feb. 2013 |
Nu tot ce zboară se mănâncă şi nu tot ce scrie pe net se poate mânca |
14 feb. 2013 |
Crutoane cu usturoi şi busuioc |
13 feb. 2013 |
Spanac cu ochiuri |
13 feb. 2013 |
Pulpe de pui cu mirodenii orientale, la cuptor |
12 feb. 2013 |
Franţa-n bucate: 2 – Caen |
11 feb. 2013 |
Miel cu legume la cuptor |
10 feb. 2013 |
Ceafă de porc la cuptor |
10 feb. 2013 |
Anul Nou Chinezesc |
09 feb. 2013 |
Piept de pui cu midii la wok |
09 feb. 2013 |
Rulou din piept de pui umplut cu midii |
09 feb. 2013 |
Cartofi copţi în cuptor |
08 feb. 2013 |
Soté de ciuperci champignon |
08 feb. 2013 |
Cotlete de porc fezandate în bere cu ciuperci sotate şi sos de iaurt cu usturoi |
08 feb. 2013 |
Iaurt de băut cu fructe – home made |
08 feb. 2013 |
Franţa-n bucate: 1 – Dunkerque |
07 feb. 2013 |
Ochiuri româneşti cu jambon şi sos de muştar |
07 feb. 2013 |
Salată de fasole boabe |
07 feb. 2013 |
Sos de usturoi cu iaurt |
06 feb. 2013 |
Roşii cherry uscate |
06 feb. 2013 |
Franţa-n bucate (0) |
06 feb. 2013 |
Urechi de lemn pregătite la wok |
06 feb. 2013 |
Salată de urechi de lemn |
05 feb. 2013 |
Raţă Shanghai (stirfraită) – Shanghai Duck Stir Fry |
05 feb. 2013 |
Piept de raţă afumat cu sos de Metaxa |
04 feb. 2013 |
Piept de raţă cu sos de brandy şi portocale |
03 feb. 2013 |
Cartofi dulci la cuptor |
03 feb. 2013 |
Porc pe canapea |
02 feb. 2013 |
Orez cu fasole roşie |