30 mar. 2013 |
Gratin de dovlecel cu brânze şi piept de porc la cuptor |
29 mar. 2013 |
Pui Cacciatore – Pollo alla Cacciatora |
28 mar. 2013 |
Salată Boeuf |
27 mar. 2013 |
Ciuperci cu ţelină la wok |
26 mar. 2013 |
Plăcintă cu spanac şi brânză – Spanakopita |
25 mar. 2013 |
Somon cu sos de leurdă, mămăliguţă şi ciuperci |
24 mar. 2013 |
Piept de pui cu ţelină şi tăieţei la wok |
22 mar. 2013 |
Ghiveci de legume |
22 mar. 2013 |
Ciuperci cu praz |
22 mar. 2013 |
Franţa-n bucate: 7 – Cafeneaua pariziană |
21 mar. 2013 |
Antricot de vită în sos de smântână cu piure irlandez şi sos de merişoare |
20 mar. 2013 |
Ciuperci Pleurotus la cuptor |
19 mar. 2013 |
Supă-cremă de ţelină |
18 mar. 2013 |
Salată à la Russe |
17 mar. 2013 |
Tocăniţă de pui cu creveţi şi brânză |
16 mar. 2013 |
Pui cu lămâie şi usturoi la cuptor |
15 mar. 2013 |
Astăzi – peşte |
15 mar. 2013 |
Piept de pui pe pat de ciuperci în sos de vin |
14 mar. 2013 |
Piept de pui împachetat în jambon |
13 mar. 2013 |
Cotlet de porc la tigaie cu cartofi noi la cuptor şi ciuperci sotate |
12 mar. 2013 |
Cotlete de porc cu sos de portocale, ceapă şi coniac |
11 mar. 2013 |
Ceafă de porc în sos de bere cu fasole verde |
10 mar. 2013 |
Crochete de ton |
09 mar. 2013 |
Pulpe de pui cu legume şi cartofi |
09 mar. 2013 |
Franţa-n bucate: 6 – Deliciile culinare pentru turişti ale Cartierului Latin (2) |
08 mar. 2013 |
Ceafă de porc la tavă cu piure din cartofi copţi |
07 mar. 2013 |
Franţa-n bucate: 5 – Deliciile culinare pentru turişti ale Cartierului Latin (1) |
07 mar. 2013 |
Antricot de viţel cu piure de cartofi dulci şi cremă de broccoli |
06 mar. 2013 |
Pulpe de pui marinate la cuptor |
05 mar. 2013 |
Spaghetti quattro formaggi |
05 mar. 2013 |
Franţa-n bucate: 4 – Duminica în provincie |
05 mar. 2013 |
Jambon et Brie |
04 mar. 2013 |
Antricot de viţel la grătar |
03 mar. 2013 |
Pollock (cod de Alaska) cu legume aburite |
02 mar. 2013 |
Ce e mai uşor: să repari o maioneză „tăiată” sau să o faci corect, ca să nu se taie? |
02 mar. 2013 |
Zarzuela de Mariscos |
01 mar. 2013 |
Pommes de terre paysannes au blanc de poulet |
01 mar. 2013 |
Să mujdeim puţin |
01 mar. 2013 |
Ciuperci sotate cu sos de soia şi vin alb |