30 apr. 2013 |
Cotlet de porc la grătar |
30 apr. 2013 |
Ţelină călită |
29 apr. 2013 |
Pulpe de pui Cajun cu cartofi ţărăneşti şi salată de sezon |
27 apr. 2013 |
Brânză cu leurdă |
26 apr. 2013 |
Jambon cu şvaiţer – puţin altfel |
25 apr. 2013 |
File de şalău la cuptor, cu sos alb de ciuperci şi Gorgonzola şi garnitură de legume şi cartofi la abur |
24 apr. 2013 |
Supă-cremă de leurdă cu Cambozola şi Grana Padano |
22 apr. 2013 |
Piept de pui cu cartofi fierţi-rumeniţi şi sos de iaurt cu leurdă |
21 apr. 2013 |
Sos alb cu ciuperci şi brânză Gorgonzola |
20 apr. 2013 |
Pulpă de viţel cu vin roşu la cuptor |
19 apr. 2013 |
Pasta primavera cu sos de viţel |
18 apr. 2013 |
Crochete din ciuperci |
17 apr. 2013 |
Gratin de cartofi cu mozzarella, muşchi de porc filé şi şunculiţă bucovineană |
16 apr. 2013 |
Ceafă de porc în cinci arome |
15 apr. 2013 |
Varză à la Cluj – varianta “fără carne” |
14 apr. 2013 |
Ceafă de porc cu ţelină |
13 apr. 2013 |
Cotlet de porc cu aromă de sherry |
12 apr. 2013 |
Legume cuptorizate |
11 apr. 2013 |
Tagliatelle cu pesto |
10 apr. 2013 |
Pesto de leurdă |
09 apr. 2013 |
Creveţi cu sos de iaurt şi usturoi |
08 apr. 2013 |
Supă-cremă cu leurdă şi jambon crocant |
07 apr. 2013 |
Pulpă de porc la cuptor cu legume şi mix de ciuperci |
06 apr. 2013 |
Curry verde de pui |
05 apr. 2013 |
Pui Tikka Masala |
04 apr. 2013 |
Cartofi la cuptor – Indian style |
03 apr. 2013 |
Salată de ouă cu leurdă |
02 apr. 2013 |
Musaca de cartofi |
01 apr. 2013 |
Stir-fry cu pui şi legume chinezeşti |