31 mai 2013 |
Salată (aproape) Niçoise |
31 mai 2013 |
Fine Gastronomy |
26 mai 2013 |
Carne de porc cu legume şi orez (în stil asiatic) |
24 mai 2013 |
Muşchiuleţ de porc umplut cu piept de pui şi ciuperci |
24 mai 2013 |
Salată de mai |
23 mai 2013 |
Ciuperci umplute cu brânzeturi |
22 mai 2013 |
Cotlet de porc stins în vin |
21 mai 2013 |
Pulpe de pui în bere la cuptor |
20 mai 2013 |
Salată de cartofi noi |
19 mai 2013 |
Ton proaspăt cu condimente Cajun şi fenicul |
15 mai 2013 |
Pui picant cu cartofi noi |
14 mai 2013 |
Pulpă de viţel cu sos Teriyaki la grătar |
13 mai 2013 |
Antricot de viţel în sos de ciuperci |
11 mai 2013 |
Somon Teriyaki cu cartofi noi |
10 mai 2013 |
Omletă cu spanac, chorizo şi altele … |
08 mai 2013 |
Verdeţuri cu ou (reciclat) şi ton (mărunţit) |
07 mai 2013 |
Spanakopita (plăcintă grecească cu spanac) – variaţiuni la temă |
06 mai 2013 |
Kleftiko de miel |
04 mai 2013 |
Piept de pui la tigaie |
03 mai 2013 |
Piept de pui, cartofi, ceapă verde, şunculiţă ţărănească … |
02 mai 2013 |
Paste picante cu dovlecei |
01 mai 2013 |
Cartofi noi copţi în folie, cu sos de iaurt şi leurdă |