Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Mihai Goţiu, Vox Publica

Recomanda:
1289 articole publicate pe Vox Publica 21 in oct. 2013
Data Articol
30 oct. 2013 O lumânare pentru Justiţie. Timp de 30 de ani tragedia de la Certej a fost ascunsă de autorităţi. Jurnalistul care a făcut public dezastrul a fost condamnat săptămâna trecută
26 oct. 2013 Clujenii îl aşteaptă pe Ponta cu roşii. Premierul vine la Cluj pentru inaugurarea unei noi piste a aeroportului. Şi acţiune de gherilă în supermarketuri pentru Roşia Montană (FOTO)
24 oct. 2013 Ecologiştii anti-progresişti şi economia. Cine sunt primitivii, demagogii şi populiştii în bătălia pentru Roşia Montană şi gazele de şist
23 oct. 2013 Ponta, nu americanii trebuie să se gândească la fuga cu elicopterul. Proiectul Roşia Montană, tras pe linie moartă la Washington. Gazele de şist merg înainte
21 oct. 2013 Invins în stradă, Ponta schimbă strategia. De ce s-a retras Jandarmeria de la marşuri. Stroe, cât de iresponsabil eşti? VIDEO: Cluj, Bucureşti, Câmpeni (melodiile care îi cheamă pe moţi la luptă)
20 oct. 2013 Mii de „extremişti” au cerut la Câmpeni respectarea legii. Ziua în care s-a pus cruce proiectului minier de la Roşia Montană (GALERIE FOTO) Proclamaţia de la Câmpeni
19 oct. 2013 Ponta încă mai speră că românii pot fi prostiţi. De ce a fost amânată legea specială pentru Roşia Montană
18 oct. 2013 Domnule Ponta şi domnule Băsescu, aţi trecut definitiv linia roşie! Alburnus Maior se delimitează de violenţele fizice. Protestele continuă (comunicat)
18 oct. 2013 DOVADA VIDEO: Ministrul Barbu NU a fost atacat! Domnule Ponta, de ce nu doriţi să fie identificaţi agresorii de la RMGC ? Cine a dus ţara în haos
17 oct. 2013 Dezvăluire bombă: A fost găsit raportul experţilor de la Oxford, “pierdut” de Ministerul Culturii. Concluziile şterg pe jos cu propaganda RMGC: Roşia Montană îndeplineşte criteriile UNESCO!
14 oct. 2013 Lupta pentru Roşia Montana continuă. Şi nu degeaba. Cum au fost stopate exploatările aurului prin proteste. Model: Noua Zeelandă. VIDEO: Bucureşti (frunza Roşiei), Berlin (otrăvire cu cianură)
12 oct. 2013 De ce l-am supărat pe Liviu Mihaiu. Cu Roşia Montană. Şi recordul absolut la Minciuni-Viteză stabilit de şefii RMGC şi susţinătorii lor
11 oct. 2013 ATENŢIE GUVERNANŢI: Moţii se mobilizează pentru Marea Adunare de la Câmpeni! Şi scrisori deschise pentru Nicolae Manolescu (de la Paris) şi Emil Hurezeanu (de la Berlin) în cazul Roşia Montană
10 oct. 2013 Avertisment pentru Rosia Montana: Tragedia de la Barajul Vaiont. Ce se intampla cand “geniul” ingineresc uman e invins de natura. Atentie Abrud, Campeni, Bistra…
09 oct. 2013 Dezvăluiri bombă la Comisia Parlamentară pentru Rosia Montană. Marincea: „Parchetul s-a autosesizat”! Ianaş, fost director ANRM, recunoaşte traficul de influenţă!
08 oct. 2013 Până la noi lideri şi până la o nouă mişcare politică mai avem o problemă de rezolvat: Să salvăm Roşia Montană! (diseară ne vedem la TVR 1)
06 oct. 2013 Ponta și șiniștrii lui = Falimentul neamului. Mii de oameni în stradă. GALERIE FOTO: Cluj, București, Câmpeni. Și ”poanta” zilei de la Gândul (via Mediafax)
05 oct. 2013 O dimineață frumoasă cu Roșia Montană. Hribi uriași și paraproteste. Și cât a pierdut Antena 3 cu urina și ketamina revărsată de Gâdea peste protestatari (date de audiență)
03 oct. 2013 IMAGINILE EXTRAORDINARE ALE PROTESTELOR. Pe stradă, în parcuri, în aer și sub apă, frunza Roșiei Montana a ajuns în cele mai neașteptate colțuri ale lumii (GALERIE FOTO)
02 oct. 2013 Firea se simte amenințată de opozanții proiectului de la Roșia Montană. Doamnă Firea, cu violențele RMGC ce facem? Știți că angajații companiei au scos cuțitul și l-au pus la gâtul unei fete?
01 oct. 2013 SRI a lansat cea mai mizerabilă manipulare în cazul Roșia Montană: ”Amenințarea” eco-anarhistă. George Maior recunoaște: urmărim cetățenii, nu corupția!