30 dec. 2013 |
Supă de melci |
28 dec. 2013 |
Tournedo cu sos de smântână și brandy |
27 dec. 2013 |
Piure de cartofi cu praz |
26 dec. 2013 |
Mini-tarte cu brânză colorată |
23 dec. 2013 |
Porc în zece arome cu tăieței de orez |
22 dec. 2013 |
Pui cajun flambat, cu garnitură de orez |
21 dec. 2013 |
Sos alb pentru paste negre |
20 dec. 2013 |
Masa de Crăciun a bloggerului care n-a tăiat porcul |
19 dec. 2013 |
Omletă cu jambon și caș afumat |
18 dec. 2013 |
Mâncare reciclată – din nou despre mămăligă |
17 dec. 2013 |
Tochitură bacoviană |
16 dec. 2013 |
Food & Beyond – 10 din (aproape) 300 |
13 dec. 2013 |
Legume chinezești cu ciuperci Champignon (sau viceversa) |
12 dec. 2013 |
Păpăradă cu ciuperci și brânză de capră |
10 dec. 2013 |
Stifado |
09 dec. 2013 |
Somon Teriyaki |
07 dec. 2013 |
Pilaf cu pui și ciuperci |
06 dec. 2013 |
Pană de crap cu mămăligă și ciuperci |
05 dec. 2013 |
Varză călită cu scăriță |
04 dec. 2013 |
Ciuperci cu roșii cherry și sos de iaurt usturoiat |
02 dec. 2013 |
Salată orientală |
01 dec. 2013 |
Păpăradă indiană |