28 feb. 2014 |
Varză murată călită cu cârnați și creste de slănină |
27 feb. 2014 |
Mâncare indiană și nu prea |
26 feb. 2014 |
Dorada, pește regal sau regal cu pește? |
25 feb. 2014 |
Sos de smântână pentru tortellini umplute cu somon și ricotta |
23 feb. 2014 |
Pălării umplute cu brânză de capră |
22 feb. 2014 |
Friptură de porc la tavă cu sos acrișor |
20 feb. 2014 |
File de macrou cu sos picant |
16 feb. 2014 |
Sos alb cu ciuperci și brânzeturi |
14 feb. 2014 |
Sfaturi culinare pentru Ziua Îndrăgostiților – Valentine’s Day |
12 feb. 2014 |
Reindeer leg steaks – Friptură de ren |
11 feb. 2014 |
Șuba – salată rusească cu pește afumat |
10 feb. 2014 |
Pui Gorgonzola cu ciuperci |
09 feb. 2014 |
Fasole picantă cu carne de porc |
07 feb. 2014 |
Tigaie aproape picantă |
05 feb. 2014 |
Puteți să le ziceți și Cartofi Franțuzești |
03 feb. 2014 |
Tagliolini cu melci și fructe de mare |
02 feb. 2014 |
Papricaș de vită cu ciuperci |
01 feb. 2014 |
Cum să consumăm corect. Azi, somn cu cartofi |