30 mar. 2014 |
Dorada pe “făraș” |
29 mar. 2014 |
Piept de pui în crustă de migdale şi parmezan la cuptor |
28 mar. 2014 |
Risotto cu spanac, leurdă și câteva cozi de ciuperci |
27 mar. 2014 |
Sos cu jambon și parmezan pentru paste |
24 mar. 2014 |
Piept de pui rapid, în stil asiatic |
23 mar. 2014 |
Cartofi copți umpluți cu ciuperci și brânză cu mucegai verde |
20 mar. 2014 |
Cotlet de porc în vin roșu |
19 mar. 2014 |
Legume din supă gătite la cuptor |
18 mar. 2014 |
Rump steak în crustă de piper verde |
17 mar. 2014 |
Pastă de leurdă cu iaurt |
16 mar. 2014 |
Cotlete de porc marinate în bere neagră |
15 mar. 2014 |
Ghebe cu smântână |
14 mar. 2014 |
Pastramă de vită cu ou fiert |
13 mar. 2014 |
Friptură de iepure la tavă |
11 mar. 2014 |
Salată cu hering afumat, grapefruit, morcov și ceapă roșie |
10 mar. 2014 |
Supă de roșii în extrasezon |
09 mar. 2014 |
Pui cajun în bere brună |
07 mar. 2014 |
Escalop de porc în sos roșu |
06 mar. 2014 |
Un alt fel de sos ragu |
03 mar. 2014 |
Ciorbă de afumătură cu linte |
02 mar. 2014 |
Stroganoff |