30 apr. 2014 |
Preparate la grătar |
29 apr. 2014 |
Cartofi cu brânzeturi la cuptor |
26 apr. 2014 |
Terină rece cu brânză de vaci, ouă, legume și pastramă de pui |
24 apr. 2014 |
Crutoane cu oregano |
22 apr. 2014 |
Garides Saganaki – Tocăniță de creveți cu brânză Feta |
18 apr. 2014 |
Pilaf cu ciuperci, ardei kapia și fasole peruviană |
17 apr. 2014 |
Pulpe și coaste de miel la cuptor |
16 apr. 2014 |
Piept de pui cu sparanghel și sos de smântână |
15 apr. 2014 |
Pui gorgonzola cu somon afumat |
12 apr. 2014 |
Peşte şi iarăşi peşte, ca pentru Duminica Floriilor |
11 apr. 2014 |
Omletă cu brânză Camembert la pachet |
10 apr. 2014 |
O “Adunare generală” puțin altfel – tocană de legume la cuptor |
09 apr. 2014 |
Sos alb rapid pentru paste |
07 apr. 2014 |
Plăcintă cu spanac, ciuperci și Mozzarella |
06 apr. 2014 |
Friptură de iepure cu mere |
05 apr. 2014 |
Pasta con pesto |
04 apr. 2014 |
Pesto de leurdă cu pătrunjel |
04 apr. 2014 |
Zamă de lobodă acrită cu moare de varză |
03 apr. 2014 |
Ciuperci umplute cu brânză de capră |
02 apr. 2014 |
Salată de verdețuri cu rodie |
01 apr. 2014 |
Supă-cremă de leurdă cu brânză și smântână |