Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Stelian Negrea, Vox Publica

Recomanda:
238 articole publicate pe Vox Publica 13 in iun. 2014
Data Articol
29 iun. 2014 Cazul Duicu-Ponta vs Mircea Basescu-Bercea. In care dintre ele avem trafic de influenta incriminabil in Justitie nu doar la televizor?
26 iun. 2014 Jurnalistii din presa sportiva isi salveaza burtile predandu-se in bratele cenzurii. O dulce ticalosie salvatoare ce calci in picioare libertatea de exprimare!
24 iun. 2014 Inca un motiv sa inchidem TVR: Producatorul general al TVR l-a ingrijit o luna de zile pe Nicusor C-tinescu in SUA. N-o fi avut bani de bona? Ii plac slugile pe care le cunoaste deja?
23 iun. 2014 Momente din dosarul Mondial: interlopi trimisi in judecata pentru santaj carora le multumeste Radu Mazare, indoielile unui procuror si duetul manelistic din mass-media, Mihai Gadea si Mircea Badea
19 iun. 2014 Mihai Gadea, puscaria e pentru toti: Mircea Basescu si Dan Voiculescu. De ce vreti sa-i scoateti pe unii ca sa-i bagati pe altii si de ce v-ati grabit cu inregistrarile?
18 iun. 2014 Abandonarea romanilor plecati la munca in strainatate. Supraingrijirea romanilor asistati social ramasi acasa. De unde dubla masura mai ales acum cu ascensiunea extremismului in Europa?
16 iun. 2014 Se sparge buboiul PSD de pe Litoral inainte de prezidentiale? Strutinsky si Nicusor n-au mai dat prin tara. A ramas Mazare sa stinga lumina?
13 iun. 2014 O Brazilie macinata de inegalitati economice si coruptie gazduieste cea mai scumpa Cupa Mondiala. Piti iti multumim ca vedem pocinogul faraonic de acasa.
11 iun. 2014 Panicardul verde si lobbystul parfumat. Ce face mai bine gazelor de sist: injectia cu frica sau cu indiferenta?
08 iun. 2014 Dan Voiculescu da-te prins. Nu mai tot fugi de pedeapsa. Cat crezi ca vor putea sa te mai scape Mihai Gadea si Mircea Badea?
06 iun. 2014 De ce ii put romanului legea si ordinea? Cazul celor 3 mari parcari din proximitatea Centrului Vechi si ipocrizia din jurul lui Vreau o tara ca afara
03 iun. 2014 Milionarul sinucigas si saracul canceros. De ce nu a avut curajul sa-si primeasca pedepsele ce i se cuveneau?
01 iun. 2014 Acum ca ati ajuns sef la COSR, veti continua distrugerea yachtingul romanesc domnule Alin Petrache? Miza? Un teren de 6,5 hectare din Herastrau