31 mar. 2015 |
Jambon crud-uscat umplut cu cremă de hrean |
30 mar. 2015 |
Pulpe de pui cu usturoi, ghimbir, curcuma și bere blondă |
29 mar. 2015 |
Rulouri din piept de pui umplute cu sarmale de post reciclate |
26 mar. 2015 |
Cartofi prăjiți în cuptor – adaptare după Gordon Ramsay |
25 mar. 2015 |
Peşte şi iarăşi peşte… |
23 mar. 2015 |
Salată “Dublă Greșeală” |
21 mar. 2015 |
Păpăradă cu spanac și leurdă |
20 mar. 2015 |
Cum să gătim cu leurdă |
19 mar. 2015 |
Soté de hribi |
18 mar. 2015 |
Cum pregătim ceafa de porc în 10 minute? |
17 mar. 2015 |
Piure de cartofi în verde viu de broccoli și praz |
13 mar. 2015 |
Cotlete de porc la cuptor, cușcuș și ciuperci cu puțină leurdă |
13 mar. 2015 |
Chiftele din piept de pasăre la cuptor |
09 mar. 2015 |
Pui Shanghai (piept de pui cu susan) |
06 mar. 2015 |
Salată de fasole albă cu cușcuș |
05 mar. 2015 |
Linguine negre cu sos de ton |
03 mar. 2015 |
Soté de ciuperci champignon cu ceapă verde și leurdă |