Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Stelian Negrea, Vox Publica

Recomanda:
238 articole publicate pe Vox Publica 5 in iul. 2015
Data Articol
23 iul. 2015 Doua tipuri de fripturisti tv: marutul si guranul. Unul la privat, celalalt la stat. Unul livreaza galeti de laturi ambalate in sclipici orbitor, celalalt a transformat TVR intr-o taraba de unde isi alimenteaza biznisul sau privat (Documente noi) Oare cum se purtau negocierile dintre Cristian Zgabercea, sluga lui Nicusor Constantinescu, si Moise Guran, cavalerul de la romaniacurata.ro?
19 iul. 2015 A boicota sau nu produsele Ikea, o companie ce a facut afaceri cu Securitatea lui Ceausescu si a cumparat, recent, o uriasa suprafata de padure de la niste afaceristi controversati. Suntem dispusi sa renuntam la confortul casnic pentru disconfortul provocat de niste intrebari?
13 iul. 2015 De ce il ancheteaza DNA pe copilotul 299, Victor Ponta? Din cauza unui hobby extrem de scump pe care si-l finanteaza din bani publici sau de la politicieni si afaceristi controversati (Documente)
08 iul. 2015 Romania musamalizata servita de Politia in actiune: Misu Negritoiu scos de sub urmarire penala in patru luni: conducea cu 88 km/ora cu doar doi kilometru sub limita legala, nu consumase bauturi alcoolice iar biciclistul accidentat mortal a virat brusc cand era depasit fara sa mai poata fi evitat
02 iul. 2015 Metoda clasica si toxica: sora controleaza la stat, sotul si fratele ofera consultanta in privat. Cristina Stefan, sefa inspectiei fiscale din ANAF, e investigata de ANI la avere, pentru conflict de interese si incompatibilitate. Fratele e investigat de DIICOT pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Din televizor o voce imi repeta obsesiv ca Romania functioneaza cu taxele mele