31 ian. 2016 |
Guacamole cu somon afumat și anșoa |
30 ian. 2016 |
Șnițel de porc în sos de ceapă și vin roșu |
28 ian. 2016 |
File de crap pe pat de legume la cuptor |
27 ian. 2016 |
Biban de mare: două variante de pregătire la cuptor |
26 ian. 2016 |
Escalop de porc în bere brună cu orez mexican |
23 ian. 2016 |
Lasagna cu ragu de porc și ciuperci |
18 ian. 2016 |
Supă-cremă de legume |
15 ian. 2016 |
Pulpe de pui la tavă în untură de rață și bere brună |
14 ian. 2016 |
Cotlete de porc cu sos de ciuperci |
12 ian. 2016 |
Borș de pui cu legume |
11 ian. 2016 |
Salată de cartofi cu ceapă și praz |
08 ian. 2016 |
Sos de ciuperci |
07 ian. 2016 |
Filé de somon cu schinduf |
06 ian. 2016 |
Ouă scoțiene – versiunea de Bacău |
05 ian. 2016 |
Ruladă din cotlet de porc – un fel de Porchetta |