30 mar. 2016 |
Ciuperci umplute cu brânză de burduf |
29 mar. 2016 |
Ghivece cu căpșune |
25 mar. 2016 |
Cum gătim mielul de Paște |
22 mar. 2016 |
Cotlete de porc marinate în iaurt și pastă Tandoori |
21 mar. 2016 |
Risotto cu spanac și mazăre |
18 mar. 2016 |
Negresă cu bere Guinness |
17 mar. 2016 |
Farfalle tricolore cu ciuperci și pesto rosso |
16 mar. 2016 |
Pastă aperitiv – brânză de vaci cu somon afumat |
14 mar. 2016 |
Prăjitură cu blat de pișcoturi |
09 mar. 2016 |
Pulpă de curcan la ceaun |
08 mar. 2016 |
Orez cu ciuperci – nici risotto, nici pilaf |
07 mar. 2016 |
Guguluf cu unt de arahide și făină de migdale |
04 mar. 2016 |
Păstrăv cu smântână – o specialitate bucovineană |
01 mar. 2016 |
Cotlete de porc marinate în bere brună și sos de stridii |