27 oct. 2016 |
Tocană de ghebe proaspete cu smântână |
17 oct. 2016 |
Pizza la tavă cu blat subțire și crocant |
16 oct. 2016 |
Sărbătorile pâinii – World Bread Day 2016 |
14 oct. 2016 |
Cartofiori ardelenești trași în unt și ulei de măsline |
11 oct. 2016 |
Fasole scăzută cu creste de slănină – o mâncare încropită pe “repede înainte” |
05 oct. 2016 |
Salată de toamnă (cu cartofi, castraveți murați, jambon și alte ingrediente, mai mult sau mai puțin esențiale) |
05 oct. 2016 |
Friptură fragedă și aromată din pulpe de pui |
05 oct. 2016 |
Cum conservăm ghebele? |
05 oct. 2016 |
Pesto pentru legume la grătar |
05 oct. 2016 |
Risotto cu gorgonzola și nuci |
05 oct. 2016 |
Murături asortate – 2016 |
05 oct. 2016 |
Omletă aromată picantă |
05 oct. 2016 |
File de păstrăv la cuptor cu ciuperci Shimeji sotate |
03 oct. 2016 |
Risotto cu gorgonzola și nuci |