28 nov. 2016 |
Biban de mare pe pat de portocale, la cuptor |
25 nov. 2016 |
Supă cremă de dovleac cu șvaițer |
24 nov. 2016 |
Patru brânze și niște cartofi. Mov |
23 nov. 2016 |
Supă-cremă de ciuperci cu usturoi |
21 nov. 2016 |
File de păstrăv prăjit în crustă de mălai |
14 nov. 2016 |
Piept de pui cu miere, lămâiță și lămâie |
07 nov. 2016 |
Risotto cu praz, mazăre și ciuperci |
07 nov. 2016 |
Ouă umplute cu sardele |
02 nov. 2016 |
Salată cu piept de pui |
02 nov. 2016 |
Tocană de ghebe proaspete cu smântână |
02 nov. 2016 |
Sărbătorile pâinii – World Bread Day 2016 |
02 nov. 2016 |
Pizza la tavă cu blat subțire și crocant |
02 nov. 2016 |
Salată cu piept de pui |
02 nov. 2016 |
Cartofiori ardelenești trași în unt și ulei de măsline |