30 mai 2017 |
Cum se face fasolea făcăluită, bătută sau zdrobită |
30 mai 2017 |
Peste 300 de mii de lei din banii unei primării din Caraş-Severin au fost sustraşi din casierie, în ultimii şapte ani |
29 mai 2017 |
„Lapte de bou“ cu seminţe decojite de dovleac şi cu mamăliguţă proaspătă |
29 mai 2017 |
Două consilii locale din Caraş-Severin sunt în pragul desfinţării. Prefectul şi primarul au cerut dizolvarea |
27 mai 2017 |
Reţeta faşirtelor din Banat, cunoscute pe plan local ca cele mai săţioase chiftele. „Saturi şi cei mai flămânzi oameni“ |
25 mai 2017 |
Ciorba Bouillabaisse, o reţetă franţuzească fără prea multe mirodenii, dar cu mult vin de calitate |
25 mai 2017 |
Muntele Semenic va găzdui cea mai lungă pârtie de schi, în
linie dreaptă, din ţară |
24 mai 2017 |
Inundaţii în Caraş-Severin: aproximativ 80
de gospodării au fost afectate |
23 mai 2017 |
Croaziere pe Dunăre, de la Moldova Nouă. Turiştii se pot plimba pe un traseu mirific timp
de două ore şi jumătate |
22 mai 2017 |
Reţeta excentrică: chiftele de urzici cu lapte de soia şi sos alb din
ulei de porumb. „Se servesc cu ultimii castraveţi acri din butoi“ |
22 mai 2017 |
Aquaparcul cu apă termală din Băile Herculane, investiţia
care ar putea relansa staţiunea bănăţeană |
20 mai 2017 |
Musaca de orez cu urzici şi sos de roşii. Cum se face o mâncare
săţiosă de sezon |
19 mai 2017 |
Premierul Sorin Grindeanu, despre colegi, la întâlnirea de 25 de ani de la terminarea liceului: „Sunt prietenii mei, cu care îmi fac concediile“ |
18 mai 2017 |
Muzeul mineritului din România va fi deschis în
Caraş-Severin. Încep lucrările pentru transformarea fostei mine de la Anina |
18 mai 2017 |
Accident de muncă la Combinatul
Siderurgic din Reşiţa. Doi bărbaţi au fost striviţi pe o cale de rulare |
17 mai 2017 |
Desert rapid şi gustos: mere umplute cu cocos şi banane |
17 mai 2017 |
Părinţii elevilor unui liceu din
Caraş-Severin află instant, pe telefon, când copiii lor primesc o notă sau
lipsesc de la o oră |
16 mai 2017 |
Cele mai vechi băi romane din România vor
fi scoase de sub asfalt şi vor deveni accesibile turiştilor |
15 mai 2017 |
Agenţie de bilete inedită, pusă în circulaţie de reprezentanţii Teatrului de Vest din Reşiţa |
14 mai 2017 |
Supă cremă
în trei culori. O combinaţie de legume şi un contrast rafinat de arome |
14 mai 2017 |
Liber la ucis din plăcere. Ministerul Apelor şi Pădurilor va
emite cotele de vânătoare în care sunt cuprinse şi 480 de capre negre, alături
de milioane de alte vietăţi |
13 mai 2017 |
Muzeul cineastului amator. Singurul loc din România unde pot fi văzute peste 100 de tipuri de camere de filmat, unele vechi de aproape un secol |
12 mai 2017 |
Reţetă de weekend: păstrăvi înveliţi
în foi de varză, îndesaţi cu condimente aromate |
12 mai 2017 |
O comună din Caraş-Severin se reîntoarce la CAP. Primarul a
demarat reînfiinţarea cooperativei agricole |
10 mai 2017 |
Miracolul din Socolari, satul repopulat cu zeci de artişti care au abandonat oraşul: s-a deschis prima galerie de artă |
09 mai 2017 |
Cum se fac chifteluţele şi pârjoalele din peşte, cu sos de
mărar şi sos de roşii. Reţeta povestită în Caraş-Severin |
09 mai 2017 |
Fructele şi ţuica gugulanilor nu se mai vând la
poarta casei: legea bate tradiţia |
08 mai 2017 |
Cum s-au cheltuit banii căminului de bătrâni din
Reşiţa. Camera de Conturi a găsit
nereguli şi prejudicii de zeci de mii de lei |
01 mai 2017 |
Reţetă de crap cu ciuperci şi praz. Se serveşte cu
mămăliguţă şi cu un pahar de vin alb |