Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Damian Matei, Andreea Pavel, G4Media

Recomanda:
26 articole publicate pe G4Media 7 in apr. 2023
Data Articol
30 apr. 2023 De ce a fost declarat indezirabil în Republica Moldova fostul deputat Cristian Rizea: ”Pregătește și desfășoară acțiuni îndreptate spre schimbarea prin violență a regimului constituțional/ Activități cu elemente de factură criminală (…) acțiuni calificate ca pericol deosebit pentru securitatea statului”
19 apr. 2023 George Niculescu a fost ales președintele ANRE, Gabriel Andronache vicepreședinte/ Noul șef de la autoritatea de reglementare a energiei are acțiuni în companii de energie, dar a anunțat că va renunța la ele
16 apr. 2023 Accident mortal în stația Brâncuși din Capitală: Un autobuz STB, implicat în tragedie, șoferul se află la Institutul de Medicină Legală/ Pietonul s-ar fi împiedicat și ar fi căzut sub autobuz (surse)
16 apr. 2023 VIDEO Polițistă agresată sexual și amenințată în Gara de Nord, în timp ce suspectul este cercetat pentru agresiune și nu pentru ultraj, condamnă Sindicatul Europol: ”Cum ar fi reacționat procurorul dacă era vorba despre o judecătoare?”
11 apr. 2023 PSD cere ministrului PNL de Externe să înceapă discuții cu Ucraina pentru suspendarea temporară a exporturilor de cereale pe piața românească, după modelul polonez
11 apr. 2023 Un medic din Craiova a fost reținut 24 de ore pentru ucidere din culpă, după ce patru pacienți ar fi murit în urma biopsiilor sale/ Alin Dragoș Demetrian este conferențiar la Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova (surse)
07 apr. 2023 Dan Diaconescu a fost plasat în arest la domiciliu. Fostul șef OTV, întrebat dacă se aștepta să fie eliberat: ”Da, normal. A fost o înscenare juridică”/ Avocatul: ”Măsura este o reparație”