Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Cosmin Dragomir, G4Media

Recomanda:
30 articole publicate pe G4Media 7 in apr. 2024
Data Articol
30 apr. 2024 Interviu Florin Dumitrescu, antropologul piețelor: Asistăm la un val de distrugeri ale piețelor sub pretextul „modernizării”/ Piață vs. supermarket: trei puncte forte de fiecare parte / Top trei piețe vizitate
25 apr. 2024 De ce nu are România restaurante cu stele Michelin, deși ar merita / Experții culinari arată cu degetul spre stat, care nu se promovează gastronomia / Chef Adrian Hădean: Nu e la noi pentru că nu a avut pe unde să vină
17 apr. 2024 EXCLUSIV: Cacaua și uleiul de măsline: Cum am ajuns la o criză în cele două sectoare? / Doi experți români explică: Condițiile climatice, o bacterie, energia mai scumpă și cererea mai mare, mai ales în China, au dus la prețuri și mai ridicate
10 apr. 2024 EXCLUSIV Interviu Cătălin Păduraru, CEO VINARIUM: Vinurile românești sunt performante pe piața internațională exact cât sunt oricare alte produse autohtone. Nu suntem vizibili / Lipsa vocației de a merge pe mări, de a face comerț internațional se resimte.
09 apr. 2024 EXCLUSIV Sunt sau nu fructele de mare de post? / Oficial BOR: sunt departe de a fi o necesitate
08 apr. 2024 EXCLUSIV Ce sunt vinurile bio/biodinamice/naturale/vegane? Ne explică specialiștii / Valentin Ceafalău, campion mondial la degustări în orb: „Vinul din pastile, o legendă urbană, un mit fals”
01 apr. 2024 Mâncarea de sub cazanul de pălincă, gastronomie românească de înscris la UNESCO / Tradiția cărnurilor ,,împocălite” / Cornel Achim, proprietar de pălincie: Sunt nenumărate rețete de mâncăruri împachetate pe care le-am experimentat, trudit și desăvârșit