x
Trimite mesaj
Nume:
Email:
Mesaj:
Toggle navigation
Ziare
Top Stiri
Generaliste
Financiare
Sport
Life - Vedete
Satira
Cultura
Locale
Bloguri
News Stream
Cauta articole
Contact
Mesajul a fost trimis. Multumesc!
2024
iul. 2024 (3)
iun. 2024 (14)
mai 2024 (13)
apr. 2024 (7)
Cosmin Dragomir
,
G4Media
Informatiile au fost trimise !!!
Recomanda:
Facebook
Twitter
Urmareste articole
32
articole publicate pe G4Media
13
in mai 2024
Data
Articol
29 mai 2024
Cum să alegi tomatele la piață sau supermarket: 5 sfaturi de la un producător de legume bio / De ce nu trebuie să le păstrezi la frigider
28 mai 2024
Câștigătorii primului Concurs Național de Brânzeturi Semi maturate și maturate / Marea Medalie de Aur, primită de Brânza Gran Sârbova / Ce sfat are președinta juriului pentru producători
26 mai 2024
INTERVIU Marian Timofti, degustător autorizat: „Există în COR meseria de degustător și chiar cea de degustător de cafea, dar nu există Standarde Ocupaționale pentru ele, iar statul nu are specialiști să le întocmească” / La ce ne ajută aceste cursuri?
26 mai 2024
Cazul restaurantului sancționat (și) pentru că oferea ciorbe „ca la mama acasă”. Cătălin Mahu, proprietar La Mama: „Această marcă îmi aparține și este protejată la nivel internațional. Colegii de la Brașov nu aveau voie să folosească sintagma”
24 mai 2024
Cercetătorul și autorul Dan C. Vodnar demontează 3 mituri culinare: Culoarea cojii de ou nu contează, legumele congelate sunt bune, zahărul brun nu este neapărat mai sănătos
23 mai 2024
Top 3 mituri culinare combătute de Dan C. Vodnar, profesor de Gastronomie Moleculară şi Biotehnologii Alimentare
17 mai 2024
Dana Pop, doctor în biotehnologii alimentare, spune ce trebuie să știm despre E-urile alimentare: Nu este nevoie să învățăm pe de rost niciun număr de aditiv / Să alegem produse cu o listă de ingrediente cât mai mică
16 mai 2024
INTERVIU Ce trebuie să știm când citim o etichetă. Ne spune Dana Pop, doctor în biotehnologii alimentare / Care sunt cele mai mari capcane de pe o etichetă?
14 mai 2024
INTERVIU Caius Ovidiu Merșa, antropolog culinar, despre încercarea județului Timiș de a deveni regiune gastronomică europeană: [Ghidul] Michelin va intra în România pe axa Oradea, Brașov, București / Avem în ultimul an un aflux major de turiști din țările vecine
10 mai 2024
„Du-te în Pantelimon sau Crângași ca să mănânci precum localnicii” / Funcționează și în România acest sfat pe care îl primim atunci când vizităm alte țări?
08 mai 2024
INTERVIU Ovidiu Logigan, de la Corks Cozy Bar, vorbește despre Centrul Vechi: O strategie a primăriilor pentru a-i crește atractivitatea este absolut necesară / Turiștii pozează dezastrul și postează cum arată kilometrul zero al României
02 mai 2024
Ce au mâncat Iisus și apostolii la Cina cea de Taină și ce mâncăruri au fost picate în reproduceri celebre ale evenimentului / Într-un tablou apare un porcușor de Guineea rumen și apetisant
02 mai 2024
Ce vinuri asociem la o masă tradițională de Paște: 5 experți ne recomandă paringuri de încercat
x
Adauga informatii
Informatiile trimise vor fi publicate dupa validare