Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Cosmin Dragomir, G4Media

Recomanda:
32 articole publicate pe G4Media 14 in iun. 2024
Data Articol
23 iun. 2024 Cum să îți alegi corect ce ulei de măsline cumperi în vacanța din Grecia. Zece sfaturi de la Cătălin Adam, președintele Asociației Degustătorilor Autorizați de Ulei de Măsline
22 iun. 2024 Consumul de pește românesc promovat prin meniu special de un restaurant din București. Marius Tudosiei: „Reacțiile publicului sunt absolut încântătoare, peștele românesc poate fi o atracție în sine”
17 iun. 2024 EURO 2024 gastronomic, 17 iunie: Borș de perișoare (România) vs. Borscht (Ucraina) / Rețete pentru cele două preparate
16 iun. 2024 EURO 2024 gastronomic, 16 iunie: Karađorđe Schnitzel (Serbia) vs. Fish & chips (Anglia) / Cum gătești cele două preparate
15 iun. 2024 EURO 2024 culinar, 15 iunie: Fondue (Elveția) vs. Gulaș (Ungaria)
14 iun. 2024 Cum să faci salata de vinete albă și cremoasă: Arheologul culinar Mircea Groza nu pune niciodată maioneză / Cinci reguli pe care trebuie să le avem în vedere când cumpărăm vinete / Alegeți vinetele „băieți”
14 iun. 2024 Cine sunt oameni care au făcut ca România să organizeze, în 2025, competiția de vinuri roze de la Concours Mondial de Bruxelles, cel mai mare concurs de vinuri din lume / Pentru industrie e ca și cum ai găzdui finala unui CM de fotbal
13 iun. 2024 Incursiune în istoria delicioasă a zacuștii: Cum a ajuns la noi, cum s-a pierdut sensul etimologic și care sunt cele mai „exotice” rețete întâlnite în România
12 iun. 2024 Nigella Lawson, critic culinar și vedetă TV internațională, recomandă o carte de bucate românească / Recent, ea a promovat plăcintele ardelenești
11 iun. 2024 10 Mâncăruri pe care nu trebuie să le ratezi în Germania la Euro 2024 / Dacă mergi, nu rata currywurst-ul și tortul de cireșe Pădurea Neagră
11 iun. 2024 Povestea Döner Kebabului: din Istanbul până în Germania, unde a devenit mâncare emblematică / În România a ajuns în 1991 într-un chioșc de lângă Stadionul Ștefan cel Mare
09 iun. 2024 Singurul primar al Bucureștiului care are o prăjitură dedicată / Cum se face desertul Șuvița lui Băsescu, „o prăjitură complexă și consumatoare de timp”
07 iun. 2024 Ce este Marghilomanul, specialitatea românească pe bază de cafea preferată de elitele interbelice și unde o mai putem savura astăzi / Povestea băuturii, spusă de frații Cetățeanu, pasionați de istorie și gusturi și „cafegii de mici”
04 iun. 2024 Producător de vinuri din România, atac la adresa concurenței de peste Prut: A eticheta un vin produs în Republica Moldova cu marca „Ceptura” este o fraudă / Oficiul Viei și Vinului de la Chișinău: Exporturile sunt conform cerințelor UE. Am suferit anterior, când Federația Rusă a lansat acuzații neprobate