Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Florentina Niţu, BusinessMagazin

Recomanda:
305 articole publicate pe BusinessMagazin 12 in iun. 2024
Data Articol
25 iun. 2024 Un pas mare pentru mediu: producătorul de mezeluri Fox din Bucureşti vrea să reducă amprenta de carbon şi retehnologizează fabrica în următorii patru ani
20 iun. 2024 Sub media UE şi la jumătate faţă de ţările din Vest
18 iun. 2024 Un tânăr din Suceava face dulciuri fără zahăr, cu aronia, curmale şi miere de la producători locali, pe care le vinde într-o rulotă şi în săli de fitness, dar ambiţia sa este să ajungă şi în grădiniţe şi în şcoli
18 iun. 2024 Beciul Domnesc, cu afaceri de 120 mil. lei, îşi extinde fabrica din Vrancea pentru vinuri premium. Consumul de vinuri premium, spumante şi perlante este în creştere
17 iun. 2024 Tranzacţie confirmată. Japonezii de la Sumitomo cumpără distribuitorul de inputuri agricole Naturevo: „Finalizarea tranzacţiei va avea loc săptămâna aceasta.”
15 iun. 2024 ”Cu ajutorul consiliilor locale, România poate deveni un stat înfloritor, nu unul care trăieşte doar din taxe şi impozite".
11 iun. 2024 Fiecare zi fără ploaie e o tragedie pentru crescătorii de animale. Fermier: „Nu ştiu ce să fac cu 1.000 de vaci. N-avem porumb, n-avem mâncare. Mă rog la Dumnezeu să plouă”
05 iun. 2024 Harghita, judeţul fermelor de familie: cele mai multe gospodării sunt mici, de 0,5-5 hectare
04 iun. 2024 Cei mai mari 20 de jucători din industria cărnii au fost la un pas de 3 mld. euro în 2023, cu aproape 30.000 de angajaţi
03 iun. 2024 Piaţa nunţilor din ţara noastră a ajuns la valoarea de 1 miliard de euro. Cum au ajuns sarmalele la preţ de fine dining în România?
03 iun. 2024 Ionuţ Bădică, inginer constructor, şi Alex Tudose, absolvent de etnografie au creat o fermă regenerativă în Dâmboviţa şi cultivă pe un hectar de teren 43 de varietăţi de legume
02 iun. 2024 Industria porcului se redresează. Premium Porc Group: 2023 a fost anul în care ne-am revenit după pesta porcină şi am reuşit să repopulăm fermele scoase din fluxul de producţie până la 85%