Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Andreea Drăghici, G4Media

Recomanda:
24 articole publicate pe G4Media 10 in aug. 2024
Data Articol
23 aug. 2024 Lupta pentru supraviețuire a unei băcănii cu produse preparate manual din Țara Hațegului / Furnizorul de borcane din Ucraina al Konservăria, distrus de ruși
22 aug. 2024 Răsfățuri turcești: Ce alimente deosebite poți încerca în Turcia și ce cadouri culinare unice poți aduce celor dragi. De la cunoscutul lokum la helva de tahini și Pekmez Dunyasi, magiunul afrodisiac
22 aug. 2024 Un colț de natură la ultimul etaj: Un spaniol ne-a povestit cum a reușit să își creeze propria grădină pe terasă cu ajutorul unui sistem inteligent de irigare
21 aug. 2024 Idei de cadouri culinare grecești pe care să le aduci celor dragi: De la dulciurile tradiționale la masticul exclusiv din Chios
21 aug. 2024 De la lutenitsa la kiselo mlyako: Ce mâncăruri deosebite poți încerca în Bulgaria și ce preparate pot fi aduse celor dragi / Iaurtul bulgăresc, unic în lume
20 aug. 2024 Kids Chef Academy, școala de educație culinară pentru copii și tineri care susține dezvoltarea motricității și coordonarea mână-picior / Elevii învață să facă biscuiți, dar și preparate complexe, precum sushi
13 aug. 2024 INTERVIU Chef Stephane Mora, care cândva i-a gătit lui Michael Jackson: „Eu am lucrat, am suferit, am abandonat, am revenit, am zâmbit, am plâns, dar asta face parte din proces” / În România este greu, deoarece mulți patroni de restaurant nu vin din domeniu
08 aug. 2024 Nevoie acută de ajutoare de bucătari în România: 900 de posturi disponibile la nivel național / Unul dintre puținele cursuri în domeniu, închis din cauza lipsei cererii
06 aug. 2024 ”Dulce de Dăbuleni”, ”Burebista”, ”Semaca”, nume de soiuri românești de pepene verde/Fermierii cultivă însă în mare parte hibrizi oferiți de firme multinaționale/”Unele soiuri de la noi sunt ca Dacia de altădată” – fermier
01 aug. 2024 „Fermier cu valoare adăugată”: Producătorul de smochine Viorel Baiaș își dezvoltă permanent afacerea, după ce a lansat o dulceață „wow”: „Acum vrem să le uscăm și să le băgăm în ciocolată” / A început să producă și kiwi