Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Sebastian Culea, Gazeta Sporturilor

Recomanda:
397 articole publicate pe Gazeta Sporturilor 9 in oct. 2024
Data Articol
17 oct. 2024 EXCLUSIV „Sunt robot” » Viața excentricului Ionuț Caracudă, dublu campion mondial la culturism, balerin în cluburi de noapte și pictor pe vasele de croazieră, spusă de el însuși: „Modelul era clarvăzătoare. Când am vrut să o desenez...”
14 oct. 2024 ARTĂ ȘI SPORT A introdus nudul și a fost dat afară de Academie! Artistul obsedat de un sport cu care ar fi făcut carieră în România, pioner în fotografie sportivă: „Orice draperie trebuie să cadă”
11 oct. 2024 INTERVIU EXCLUSIV „Mai întâi a ieșit burta din avion, după Jardel” » A înfruntat marele Inter la Brașov, a fost dorit de Dinamo sau Rapid și a trăit un episod halucinant: „Antrenorul a venit cu 3-4 plicuri în vestiar”
10 oct. 2024 EXCLUSIV Liță Dumitru, noul antrenor de la Concordia Chiajna » Prima reacție a fostului mare fotbalist: „Mai căutăm un băiat tânăr, doar nu o să antrenez până mor”
09 oct. 2024 FOTO Dacia lansează noul model Bigster » Cum arată SUV-ul, cel mai scump din istorie: portbagaj uriaș, echipamente moderne și motorizare eco-smart
08 oct. 2024 EXCLUSIV Adrian Porumboiu intervine în cazul „Valiza 2.0”: „Eu și Gigi puteam să trimitem două vagoane de bani. Toată lumea era cu CFR-ul”
07 oct. 2024 EXCLUSIV „Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”
06 oct. 2024 ANUL NOU CARE N-A FOST „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”
05 oct. 2024 ARTĂ ȘI SPORT „Competițiile sunt orgii de ură” » Povestea enigmatică a marelui George Orwell și a relației sale conflictuale cu sportul: „Ăia plâng ca să-și umilească rivalii”