Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Valentin David (video), Gazeta Sporturilor

Recomanda:
207 articole publicate pe Gazeta Sporturilor 13 in oct. 2024
Data Articol
18 oct. 2024 EXCLUSIV Fotomodel și atletă de top » Maria Mihalache: „Am început să fac primii mei bănuți! Mi-a plăcut foarte mult și încă îmi place”
18 oct. 2024 EXCLUSIV Atleta Maria Mihalache are și o altă pasiune: „Am început să fac primii mei bănuți!”
17 oct. 2024 EXCLUSIV „Am trecut linia de finiș și am făcut comoție cerebrală” » Povestea impresionantă a celei mai rapide atlete din România, Maria Mihalache: „M-am trezit la spital, cu o pancartă mică pe care scria «winner»”
17 oct. 2024 EXCLUSIV „Am trecut linia de finiș și am făcut comoție cerebrală” » Povestea impresionantă a celei mai rapide atlete din România, Maria Mihalache: „M-am trezit la spital, cu o pancartă mică pe care scria «winner»”
12 oct. 2024 FOTO + VIDEO Ion Țiriac a oferit primele detalii despre starea lui de sănătate, după internarea în spital: „Asta este, nu am ce să fac”
12 oct. 2024 FOTO + VIDEO Ion Țiriac a apărut în public, la 3 zile de la vestea internării în Viena: „Domne, vă felicit! FBI-ul funcționează” + „Am văzut ceva care m-a dat pe spate”
12 oct. 2024 FOTO + VIDEO Ion Țiriac, verdict îngrijorător cu privire la cariera Simonei Halep: „Îți trebuiesc cel puțin 50 de meciuri. Dacă asta vrea, asta să facă”
09 oct. 2024 EXCLUSIV „Eram speriată de bombe, efectiv” » La finalul carierei, Raluca Olaru a acordat un interviu extins Gazetei, despre anxietatea din pandemie, fața neștiută a tenisului și provocările înfruntate: „Nu am crescut cu cea mai bună mentalitate, dar m-am schimbat”
08 oct. 2024 FOTO Joan Laporta, în România! Imagini tari din această seară: „De ce n-au fost invitați Hagi și Popescu?”
07 oct. 2024 VIDEO FCSB pregătește transferul IERNII în Superliga: „Se poate întoarce! Este al meu, îl bag imediat”
04 oct. 2024 Reacția surprinzătoare a lui Marius Șumudică după ce a fost întrebat de meciul FCSB-ului cu PAOK: „Era mai important pentru mine”
04 oct. 2024 Gigi Becali a făcut spectacol la întoarcerea în România și a băgat spaima în rivalul din Superligă: „Nu l-a mai luat somnul, visează toată noaptea!”
04 oct. 2024 FOTO Gigi Becali a făcut spectacol la întoarcerea în România » A dezvăluit ce mesaje a primit de la Varga, Rotaru și Hagi după victoria cu PAOK: „Când a văzut 1-0, nu l-a mai luat somnul!”