Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Mihaela Găneț, G4Media

Recomanda:
30 articole publicate pe G4Media 9 in aug. 2025
Data Articol
15 aug. 2025 Pastele de vineri seara. Lasagna rece cu ingredientele clasice din bucătăria mediteraneană: roșii, brânzeturi și pesto de busuioc. Rețetă rapidă vegetariană, merge și la pachet
11 aug. 2025 Vinete umplute cu carne, gratinate la cuptor. O idee de cină inspirată din gastronomia mediteraneană dar sunt rețete similare și în cea turcă
10 aug. 2025 Vrei să ai congelatorul bine echipat pentru sezonul rece? Ardeii sunt legumele care se pretează cel mai mult a fi congelate pentru iarnă
10 aug. 2025 Escalop de pui cu dovlecei rași, într-o singură tigaie. O idee de cină simplu de preparat dar foarte apetisantă, care merge și la prânz
08 aug. 2025 Pastele de vineri seara. Farfalle cu fructe de mare și mazăre congelate și roșii cherry de sezon. O rețetă cu care te poți simți la mare chiar dacă ai rămas acasă
07 aug. 2025 Combinații interesante alături de piept de pui în tigaia grill, în trei variante de salată ca fel unic estival: cu mango, piersici sau struguri
05 aug. 2025 Ardei umpluți în stil napoletan, fără carne dar plini de arome mediteraneene: vinete, măsline, brânzeturi și miez de pâine în loc de orez
04 aug. 2025 INTERVIU | Marius Chiorean (Fabrica de lactate „De Colţeşti”): „Publicul s-a educat mult. Dacă acum 10 ani întrebarea era «de ce costă așa mult?», azi tot mai mulți înțeleg diferența între o brânză de volum și una maturată natural 6 luni” / „Cel mai dificil e să îmbini inovația cu tradiția fără să compromiți identitatea produsului”
01 aug. 2025 Pastele de vineri seara. Salată grecească de gnocchi, o alternativă la rețeta similară italiană / Două variante contemporane vegane, cu lămâie sau avocado