Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Angela Sabău, G4Media

Recomanda:
55 articole publicate pe G4Media 14 in sept. 2025
Data Articol
29 sept. 2025 Uleiul de cocos, un aliment popular, pus sub semnul întrebării de cardiologi / Medicii avertizează asupra riscului cardiovascular
27 sept. 2025 INTERVIU | „Cărticica meseriei de bucătar”, prima carte de bucate tipărită la Cluj în 1695 / Conține cele mai vechi rețete de sarmale, pâine sau varză à la Cluj / Istoricul József Lukács: „În rețete apar atât lămâia, cât și limeta, semn că ardelenii deosebeau în mod conștient cele două fructe citrice”
27 sept. 2025 Când este cel mai bine să mâncăm pește pentru sănătatea inimii și a creierului / Avantajele sunt diferite dacă e consumat la cină sau la prânz
24 sept. 2025 ABC în bucătărie: Cum să reînvii legumele ofilite / Trucuri simple pentru a le păstra sau a le reda prospețimea
22 sept. 2025 VIDEO | „Stretchy yogurt” sau iaurtul elastic, noua senzație culinară care cucerește TikTok și magazinele din lume / Nu e doar o variantă sănătoasă de desert
21 sept. 2025 FOTO – VIDEO | Producători locali din toată țara, tradiții, gusturi autentice, la Sărbătoarea Castanelor din Baia Mare / Comerciant: „Avem pâine bătută, coaptă pe vatră, pâine cu unsoare și ceapă, bulz, fasole cu ciolan în pâine”
17 sept. 2025 Trei idei de lunchbox cu ton, pentru copii / Sunt echilibrate, colorate și delicioase pentru pauza de prânz
14 sept. 2025 Mini Crunchwraps cu vită și ou: gustări crocante pentru dimineți energice, cu aromă mexicană / O reinterpretare savuroasă a micului dejun
13 sept. 2025 FOTO – VIDEO | Locul din Maramureș unde natura dictează ritmul vieții / Case risipite pe dealuri, hrana din gospodărie și povești spuse în jurul vetrei / Localnic: „Pe un hectar avem mălai, am pus cartofi, ceapă, morcovi, usturoi, tot felul. Ajung peste iarnă”
12 sept. 2025 Cum să faci acasă celebrul wrap cu spanac și feta de la Starbucks, rapid și gustos / E un mic dejun pe placul tuturor
09 sept. 2025 Cea mai simplă rețetă de mic dejun: bacon, ouă și brânză la tavă / Ușor de pregătit și sățioasă, o masă completă și consistentă
04 sept. 2025 Ouăle de prepeliță, o alternativa sănătoasă la ouăle de găină / Avantaje nutriționale și rețete simple de la un chef dintr-un restaurant din Paris: „Ouăle de prepeliță merg de minune în bucătăria franțuzească pentru că dau un aer chic și sunt acea «bijuterie» a oricărui preparat”
02 sept. 2025 Pui la grătar cu ananas / Un prânz delicios, o combinație tropicală care transformă masa într-o vacanță
02 sept. 2025 De ce dispar restaurantele vegane sau introduc carne în meniu / Valul vegan se lovește de realități dure