Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Oxana Bodnar, HotNews

Recomanda:
77 articole publicate pe HotNews 9 in iun. 2023
Data Articol
29 iun. 2023 Cum se vede rebeliunea lui Prigojin prin ochii a 2 experți din Rusia: „Niciodată nu s-a întâmplat ca rebelii să preia un oraș atât de mare”
20 iun. 2023 VIDEO ​Interviu HotNews.ro cu unul din liderii Corpului Voluntarilor Ruși, organizația anti-Putin care luptă de partea Ucrainei: „Mai devreme sau mai târziu, în Transnistria se va întâmpla ceva”
19 iun. 2023 Efectele interzicerii Partidului Șor din Moldova, explicate de un doctor în drept: „Dacă se vor permite mutări ilegale, atunci vom fi într-un dezastru total”
16 iun. 2023 VIDEO Ce se află în spatele atacurilor cu drone de la Moscova? - contraofensiva ucraineană explicată pentru HotNews.ro de un fost oficial al Ministerului Apărării de la Kiev
12 iun. 2023 VIDEO Cât costă și ce poți să faci într-o vacanță în Republica Moldova: „Mulți cred că încă avem acea sârmă ghimpată”
10 iun. 2023 VIDEO Cât costă și ce poți să faci într-o vacanță în Republica Moldova: „Mulți cred că încă avem acea sârmă ghimpată”
10 iun. 2023 O rusoaică, fostă jurnalistă la Novaia Gazeta, voluntară în regiunea inundată din Herson, interviu pentru HotNews.ro: „După ce va scădea apa, am putea găsi oameni în case, la care nimeni nu a ajuns”
07 iun. 2023 Ar putea fi afectată și România de explozia barajului din Nova Kahovka? - interviu cu un expert din Ucraina​
03 iun. 2023 Deputatul Tolstoi se luptă cu „industria transgenderilor din Vest care se infiltrează și în Rusia”. Comentator pe internet: „Slavă Domnului, în sfârșit vom trăi bine!”