Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Oxana Bodnar, HotNews

Recomanda:
72 articole publicate pe HotNews 11 in feb. 2024
Data Articol
28 feb. 2024 Fostul vicepremier pentru Reintegrare, după ce Transnistria „a rugat Moscova” să-i vină în ajutor: „Dacă au adresat scrisoarea deputaților ruși și nu lui Putin, înseamnă că nu doresc schimbarea status quo-ului în regiune”
23 feb. 2024 INTERVIU EXCLUSIV cu militarul ucrainean care a transmis mesajul-simbol din prima zi de război „Navă rusească, du-te dracului!”. „Nu înțeleg cum Putin poate să-i amăgească atât de mult pe ruși”
22 feb. 2024 Avertismentul Chișinăului privind o posibilă cerere a Transnistriei de alipire la Rusia: „Suntem convinși că Tiraspolul e conștient de consecințele pe care și le asumă în cazul unor pași negândiți”
19 feb. 2024 INTERVIU Cum sunt recepționate în Transnistria avertismentele despre "războiul hibrid" al Rusiei în Moldova: "Nu am vrea să se aplice scenariul din Karabah în cazul nostru"
16 feb. 2024 VIDEO Imagini cu Alexei Navalnîi în viață. S-ar fi adresat judecătorilor chiar joi, cu o zi înaintea morții sale într-o închisoare din nordul Rusiei
16 feb. 2024 Concurs de slugărnicie în tabăra propagandiștilor Kremlinului, la moartea lui Navalnîi: „Noi nu comemorăm demonii!”
15 feb. 2024 VIDEO Cu fratele și tatăl luați prizonieri, iar soțul ucis de ruși, Hanna din Odesa vede un singur final al războiului: reîntregirea Ucrainei în granițele din 1991
15 feb. 2024 Oficial de la Chișinău despre un atac hibrid al Rusiei: „Ar trebui să fim mai atenți la politicienii pro-ruși (decât la Transnistria). Costă mai puțin și sunt foarte docili”
13 feb. 2024 Cum funcționează mecanismul prin care structurile de forță din Rusia pot exclude din cursa prezidențială orice candidat nedorit - cazul Boris Nadejdin
12 feb. 2024 Arhiva de Stat din Cernăuți, răspuns la investigația HotNews.ro despre redobândirea cetățeniei românești cu acte false: „Activăm exclusiv în cadrul legislației în vigoare a Ucrainei și a tratatelor internaționale”
05 feb. 2024 „Sincer, Putin ar câștiga alegeri democratice în aproape în orice țară din Europa” - rușii, pe internet, despre alegerile prezidențiale, între adorație și ironie anonimă