Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Mara Raducanu, Mediafax

Recomanda:
216 articole publicate pe Mediafax 14 in iul. 2020
Data Articol
30 iul. 2020 Tudor Gheorghe, într-o emisiune de colecţie la Marius Tucă Show: ,,Va fi foarte greu! Spectacolele mele nu sunt sponsorizate, pe mine mă ţine publicul care mă cinsteşte cu prezenţa”
28 iul. 2020 EXCLUSIV la Marius Tucă Show. Cum s-a negociat la Bruxelles. Valentin Stan demontează victoria preşedintelui privind banii obţinuţi de la UE. “Nimeni nu îl consideră pe Iohannis partener de negociere, pentru că ştiu exact că este o slugă!”
27 iul. 2020 EXCLUSIV la Marius Tucă Show. Cum s-a negociat la Bruxelles. Valentin Stan demontează victoria preşedintelui privind banii obţinuţi de la UE. “Nimeni nu îl consideră pe Iohannis partener de negociere, pentru că ştiu exact că este o slugă!”
24 iul. 2020 Ion Cristoiu, despre anularea deciziei de achitare a lui Vasile Blaga, EXCLUSIV la Marius Tucă Show: „Puţină lume ştie că Blaga este liderul rebelilor din PNL şi este grupul care îl sprijină pe Rareş Bogdan”
21 iul. 2020 Analistul Valentin Stan, EXCLUSIV la Marius Tucă Show: ,,Legea carantinei este gândită nu pentru COVID-19, ci pentru o perioadă nedeterminată, în aşa fel încât controlul să fie absolut”
14 iul. 2020 Video Video. EXCLUSIV „Marius Tucă Show”. Medicul epidemiolog Geza Molnar spulberă MITUL carantinării. „Se utilizează extrem de rar, doar dacă există un risc major, nu la o viroză respiratorie!”
14 iul. 2020 Video Video. EXCLUSIV la Marius Tucă Show. Medicul epidemiolog Geza Molnar, prognoză sumbră: „Ar fi nevoie să fie vaccinată 60% din populaţie pentru imunitate de turmă, ceea ce este imposibil”
14 iul. 2020 Video Medicul Geza Molnar, EXCLUSIV la Marius Tucă Show: „Peste două săptămâni o să asistăm la o scădere a cazurilor de COVID-19. Dacă introducem abuziv carantinări şi izolări, tot acolo vom ajunge!”
09 iul. 2020 EXCLUSIV la ”Marius Tucă Show”. Istoricul Marius Oprea despre morţii torţionarului Ion Ficior de la Periprava şi folclorul din jurul mormântului lui Iuliu Maniu: ”Trăim fericirea de a găsi un mort. Nu pui mâna pe un os, pui mâna pe o poveste.”
08 iul. 2020 Filmul ”9 poveşti de dragoste şi ură în izolare”. Regizorul Dan Chişu despre provocările profesionale în perioada epidemiei, EXCLUSIV la Marius Tucă Show. ”Nouă ne era frică de nişte filme americane. Ei bine, ne-a omorât COVID-ul!”
07 iul. 2020 Operaţiunea ,,Masca”, în vizorul Curţii de Conturi! Valentin Stan, EXCLUSIV la ,,Marius Tucă Show”: ,,Domnul Arafat spune că trebuie să facă stocuri strategice. Dar nu atunci când cumperi în urgenţă cu preţuri hiperbolizate!”
03 iul. 2020 Ion Cristoiu, despre relaxarea „cu dedicaţie” pentru ambasade: „Ori virusul este periculos şi atunci cererea ambasadorului a fost sinucigaşă, ori nu este periculos şi ăştia fac mişto de noi”. Despre GCS: „Este alcătuit din persoane mediocre”
02 iul. 2020 Video Sănătate, pandemie. Prof. dr. Olga Simionescu, EXCLUSIV la Marius Tucă Show: ,,Oamenii nu cred că se poate muri dintr-o aluniţă mult mai rău decât se moare dintr-o tumoră la stomac sau ficat”
02 iul. 2020 Video Cultură, pandemie. Actorul Andrei Huţuleac, despre şansa de a-l juca pe Hamlet: ,,Sunt privilegiat! Fiecare actor are timpul lui”/ „Cum o să repet eu cu mască şi păstrând distanţa cu colegii mei?”