29 apr. 2011 |
CEREALE din care (fulgi de porumb si fulgi de grau) 29.04.2011 |
29 apr. 2011 |
Paine alba 29.04.2011 |
29 apr. 2011 |
pateu de ficat de porc 29.04.2011 |
29 apr. 2011 |
Lucrari de retehnologizare statie 110 KV CNE Cernavoda - proiectare, furnizare echipamente, montaj, punere in functiune si scolarizare personal 29.04.2011 |
29 apr. 2011 |
ULEI DE MASLINE 29.04.2011 |
28 apr. 2011 |
oua de gaina 28.04.2011 |
28 apr. 2011 |
miere de albine naturala 100 %, la casolete a 20 g 28.04.2011 |
28 apr. 2011 |
Branza telemea maturata (de vaca si oaie) 28.04.2011 |
27 apr. 2011 |
Suc natural de portocale, suc natural de mere, suc natural de caise 27.04.2011 |
27 apr. 2011 |
furnizare compot de fructe si de fructe exotice (compot de ananas, compot de caise, compot de piersici si compot de prune) 27.04.2011 |
26 apr. 2011 |
Gem de caise, gem de capsuni, gem de piersici 26.04.2011 |
22 apr. 2011 |
furnizare compot de fructe si de fructe exotice (compot de ananas, compot de caise, compot de piersici si compot de prune) 22.04.2011 |
21 apr. 2011 |
Iaurt 21.04.2011 |
20 apr. 2011 |
Furnizare macrou afumat, merluciu congelat, cod congelat, macrou congelat, crap romanesc proaspat 20.04.2011 |
20 apr. 2011 |
Biscuiti 20.04.2011 |
19 apr. 2011 |
CAFEA NATURALA 19.04.2011 |
19 apr. 2011 |
citrice (portocale, mandarine, grapefrut, lamai) 19.04.2011 |
18 apr. 2011 |
LAPTE DE VACA„Lapte proaspat si lapte ultrapasteurizat (UHT) 18.04.2011 |
13 apr. 2011 |
Conserve din peste (conserve din macrou în ulei, conserve din hering în ulei, conserve din macrou in sos tomat) 13.04.2011 |
13 apr. 2011 |
Furnizare cascaval, cantitate previzionata 21.175 kg. 13.04.2011 |
13 apr. 2011 |
cârnati de porc (cârnati afumati, cabanos si crenvursti)13.04.2011 |
08 apr. 2011 |
SALAMURI (salam de vara, salam VICTORIA, salam de porc) 08.04.2011 |
07 apr. 2011 |
Specialitati din carne (muschi file afumat, pastrama afumata de porc, piept afumat de pui) 07.04.2011 |
05 apr. 2011 |
Pasta de rosii 05.04.2011 |
01 apr. 2011 |
Muraturi, din care
castraveti în otet, gogosari în otet, muraturi asortate si sfecla rosie în otet 01.04.2011 |