Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Alin Bratu, G4Media

Recomanda:
162 articole publicate pe G4Media 15 in oct. 2022
Data Articol
27 oct. 2022 Ciucă după întâlnirea cu oamenii de afaceri români și belgieni: ”Avem cel mai mare buget național alocat investițiilor în ultimii 30 de ani” / ”Accesul la finanțare este dublat de reforme și de menținerea politicii pro-business, asumată ferm de Guvern”
25 oct. 2022 A murit Leslie Jordan, vedeta din „Will & Grace” și „American Horror Story” / Avea 67 de ani și a decedat într-un accident auto / ”Ceea ce i-a lipsit la înălțime a compensat prin generozitate și măreție”
25 oct. 2022 VIDEO Consiliul Național al Elevilor: ”Școala trebuie să-și ia rolul în serios, anume acela de a forma caractere, de a transmite valori” / Salvați Copiii: 82% dintre elevi au asistat în calitate de martori la situaţii de bullying în şcoala în care învaţă
22 oct. 2022 Tânărul care a furat mașina Poliției din Sibiu și s-a dat drept polițist a fost arestat pentru 30 de zile
21 oct. 2022 Arhiepiscopia Alba Iulia îl denunță pe Cristian Pomohaci: Face slujbe într-un garaj transformat în biserică / ”Îndemnăm credincioșii să nu frecventeze acel locaș” / ”Tot ceea ce săvârșește domnul Cristian Pomohaci și ajutoarele acestuia nu este valid”
15 oct. 2022 Cine este Lorenzo Fontana, noul președinte al Camerei Deputaților din Italia / Un admirator profund al lui Orban, Le Pen și Putin, s-a declarat în favoarea anexării Crimeei în 2014 / ”UE ar trebui să facă un pas înapoi în privința sancțiunilor împotriva Rusiei”
14 oct. 2022 Un sibian a devenit campion mondial la Taekwon-do, la 17 ani / Cele mai grele momente: când trebuia să slăbească pentru a intra în categorie / ”Cel mai mult am slăbit șase kilograme în două săptămâni, cu dietă, saune, chiar și cu înfometare”
14 oct. 2022 Ministrul Romașcanu, la o conferință despre Nicolae Titulescu: ”Îmi doresc de la clasa noastră politică să ia exemplul lui Titulescu. Am avut un prim ministru, domnul Adrian Năstase, care a înfiinţat muzee, a sprijinit publicaţii”
13 oct. 2022 Clotilde Armand: ”Marcel Ciolacu mi-a cerut demisia. Țin să vă spun că îmi e foarte teamă din cauza asta…” / Liderul PSD a criticat USR pentru decizia de a da fiecărui cetățean din Sectorul 1 câte o mie de lei
12 oct. 2022 Chirii modeste pentru noul stadion din Sibiu: naționala poate juca aici dacă plătește 20 de mii de lei / Pentru un meci de liga 2, chiria e de 12.000 de lei / O cameră single la stadion costă 80 de lei pe noapte
12 oct. 2022 VIDEO Consultant vocațional: După pandemie a crescut interesul pentru fotografie, editare digitală și marketing online / Sfat pentru cei care își aleg acum cariera: ”Să fie curioși, deschiși să experimenteze, să profite de o perioadă a vieții lor”
11 oct. 2022 Persoanele fără adăpost din Târgu Jiu refuză să intre în imobilul pregătit de administrație pentru că nu pot consuma alcool / ”Noi trebuie să ne facem datoria și să îi îndrumăm către adăposturi și locuri călduțe”
10 oct. 2022 Bolsonaro îi mulţumeşte fotbalistului Neymar pentru susţinere, înaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale / ”Neymar trăieşte în străinătate, el vede ce se întâmplă în lume”
10 oct. 2022 Colterm Timișoara va folosi, în premieră, biomasă pentru a produce energie termică / Primarul Fritz vrea schimbarea legii pentru a putea folosi și lemnul obținut din lucrările la spațiile verzi ale orașului
10 oct. 2022 Templul Evreiesc din Câmpulung Moldovenesc a fost preluat în administrare de primărie / ”Comunitatea evreilor din Câmpulung a dispărut întru totul” / Contractul este pe 25 de ani