Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Bogdan VLADIMIRESCU, Cancan

Recomanda:
343 articole publicate pe Cancan 9 in aug. 2012
Data Articol
24 aug. 2012 Mihai Constantinescu stă tot cu chirie după ce a fost dat afară din casă, însă a găsit puterea de a merge mai departe: "Mă descurc! Interesează pe cineva ce fac? Încerc să nu mă plâng"
22 aug. 2012 E urgie în cartierul Obreja din Târgu Jiu! Vezi aici în ce ţigănie sunt aşteptate milioanele de euro de la loto! "Ori facem petrecere cu Salam şi Minune, ori ne omorâm între noi!"
09 aug. 2012 Marina Almăşan, bârfită de colegii din TVR! Ia uite câţi bani îi dă iubitul, milionarul Georgică Cornu!
07 aug. 2012 După ce i-a murit sora, Olivia Steer a primit încă o veste cruntă! Vezi ce decizie grea au dat judecătorii!
07 aug. 2012 Un oltean căpos a "scurtat" un proiect de 20 de milioane de euro! Află de ce a fost nevoit Gică Popescu să-şi restrângă planurile pentru hotelul de 4 stele pe care urmează să-l construiască în Bucureşti
07 aug. 2012 Fiica fostului ambasador al României în Venezuela anunţă că pleacă din ţară şi are o ofertă specială de sex total pentru clienţi! Vezi aici care este noul tarif de nerefuzat!
06 aug. 2012 Fostul iubit al Adinei de la Heaven, forţat de judecători să-şi facă vacanţa în România! E judecat pentru o înşelăciune de trei milioane de euro!
05 aug. 2012 Mărirea şi decăderea româncei care l-a "îngenuncheat" pe indianul milionar Verma. Anca Neacşu, de la petreceri exclusiviste la puşcărie
02 aug. 2012 Romanca arestata impreuna cu sotul ei milionar voia sa deschida o agentie de modelling. Inchisa inainte sa "livreze" manechine in India