Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Claudiu Valimareanu, Cancan

Recomanda:
415 articole publicate pe Cancan 33 in oct. 2012
Data Articol
31 oct. 2012 Laurentiu Reghecampf nu-şi iartă fosta soţie! Vrea sa-i ia copilul Marianei Pfeiffer! "Sa deschida el proces in Germania si atunci sa vezi razboi!"
31 oct. 2012 Adriana Bahmuţeanu: "Sunt dispudă să dorm două nopţi, împreună cu copiii mei, în casa lui Prigoană"
24 oct. 2012 Procurorii au cerut arestarea lui Dumitru Tudor! Judecător: "Să-mi spuneţi unde aveţi restaurantul ca să nu trec pe acolo"
23 oct. 2012 Spovedania criminalului de la Perla! Gheorghe Vlădan le-a trimis o scrisoare angajatelor şi rudelor victimelor: "Deznădejdea, nefericirea, tristeţea este tot ce mi-a mai rămas"
23 oct. 2012 Concurenta de la “Next Top Model” nu scapă de colega ei, hoaţă! Raluca o ameninţă din puşcărie: “O să ştie toată lumea că perversa avea vibratoare în casă, o să afle lumea ce făcea cu ele!”
22 oct. 2012 Soţii Reghecampf, obişnuiţi cu atacurile! Vezi cum au motivat judecătorii lăsarea în libertate a impresarului Ciorbă!
21 oct. 2012 Război total în familia Nahmany pentru imobile, bani şi obiecte de artă de peste cinci milioane de euro! Giulia s-a aliat cu mama ei pentru a-şi înfrânge tatăl şi fratele! Afaceristul israelian, cercetat pentru furt şi spălare de bani!
21 oct. 2012 Giovani Becali, şantajat de fosta amantă! Vezi ce sumă uriaşă a cerut mama copilului fostului impresar pentru a renunţa la procesul de paternitate!
19 oct. 2012 Impresarul "Ciorbă" va fi cercetat în libertate! El nu are voie să părăsească ţara
19 oct. 2012 Magda Catone a cerut amânarea procesului de divorţ. Avocatul actorului a luat foc: "Asteapta cu nerabdare moartea lui Serban Ionescu. In loc sa aiba grija de el, se dezmiarda in bratele altor barbati!"
18 oct. 2012 Cum explică magistraţii braşoveni pedeapsa pe care i-au dat-o Şerban Huidu? "E deplin conştient de consecinţele faptelor sale, pe care a înţeles să şi le asume"
18 oct. 2012 Gigi Becali s-a implicat în creşterea fiului vărului său, Giovani! I-a dat amantei 1.000 de dolari ca să-i cumpere un cărucior! Vezi ce a făcut "unchiul" Victor pentru junior!
18 oct. 2012 "Drumul nu era aglomerat, nu se circula în coloană". Şi cu toate astea, Huidu a scăpat SUV-ul de sub control! Vezi cum a explicat fostul cârcotaş impactul fatal!
17 oct. 2012 Veşti bune pentru Nuţu Cămătaru. Nu se mai întoarce după gratii! Şi-a executat pedeapsa în întregime!
17 oct. 2012 Bahmu îi dă peste nas lui Prigoană şi la proces! S-a legat de aspectul jalnic al soţului ei: "E un neglijent să arate în halul ăla"
17 oct. 2012 Incredibil cum comunică Adriana Bahmuţeanu cu Silviu Prigoană! Vezi cum l-a invitat azi la aniversarea fiului lor, Maximus!
17 oct. 2012 Şi-a ascuns foarte bine crima, dar un detaliu l-a dat de gol în faţa poliţiştilor! Află ce greşeală l-a trimis după gratii pe Cristi, elevul din Ferentari care şi-a înjunghiat amicul în inimă!
17 oct. 2012 Nuţu Cămătaru se întoarce la închisoare? Judecătorii au calculat greşit iniţial ziua eliberării! Cât mai are de executat?
16 oct. 2012 Cristi, puştiul din Ferentari care a şocat toată ţara înfigând cuţitul în inima prietenului său, a fost abandonat de toată lumea în arest! Vezi de ce nici măcar mama lui nu l-a vizitat!
11 oct. 2012 Criminalul din Ferentari, spăşit în faţa judecătorilor: "Sunt vinovat, regret fapta"
10 oct. 2012 Fosta soţie vrea să-l lase fără bani pe Laurenţiu Reghecampf! Cere o treime din veniturile lui la Steaua pentru pensia alimentară a copilului!
10 oct. 2012 Anamaria Prodan o atacă dur pe fosta soţie a lui Reghecampf: "Probabil că nu mai are vacanţele şi lucrurile pe care le-a avut"
08 oct. 2012 Andreea Bârlea, fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu, vrea ce i se cuvine, numele şi o parte din averea poetului: "Adevărul nu se negociază"
08 oct. 2012 Munteanu şi Mărgăritescu nu au scăpat de emoţii. Procesul foştilor fotbalişti dinamovişti, amânat din cauza unui arestat
07 oct. 2012 Fostul şef de la Kaufland şi Profi nu vrea să-şi lase averea în România! Gunter Grieb încearcă să mute procesul de partaj în Germania, după ce a divorţat de soţia sa!
07 oct. 2012 Unul dintre arabii care au furat de la BCR cu socrul lui Bucşaru îşi acuză fosta soţie, consilier în MAE şi AEP, de rasism. Vrea să-i pună nume româneşti fiului său!
04 oct. 2012 Simona Sensual e în stare de şoc! Magistraţii au decis să rejudece ultimul dosar penal al blondei! "Acest vis urât mă urmăreşte de doi ani de zile!"
04 oct. 2012 Simona Sensual e îngrozită! A ajuns iar la tribunal şi mai are şi numarul 13 pe lista dosarelor! Vezi de ce riscă din nou să ajungă la puşcărie!
04 oct. 2012 Simona Sensual dă vina iar pe problemele de sănătate! Le-a cerut judecătorilor să o ierte pentru că s-a urcat la volan: "Aveam probleme ginecologice, însă mi-a fost ruşine să-i spun poliţistului"
03 oct. 2012 Tribunalul Bucureşti a respins cererea lui Năstase de eliminare din pedeapsă a celor şase zile petrecute în spital
02 oct. 2012 Condamnat în dosarul de favorizare a infractorului. Sorin Ovidiu Vântu, doi ani de închisoare cu executare!
01 oct. 2012 Răsturnare de situaţie în cazul măcelului de la coaforul Perla. Coafezele s-au întors împotriva fiului criminalului! Vezi aici ce îi reproşează lui Bogdan Vlădan!
01 oct. 2012 Şantajiştii Oanei Zăvoranu, eliberaţi unul câte unul. Buzea Craiff, cel care a pus mâna pe apartamentul vedetei, a părăsit şi el arestul