Mesajul a fost trimis. Multumesc!

Cristian Hostiuc, BusinessMagazin

Recomanda:
495 articole publicate pe BusinessMagazin 6 in dec. 2023
Data Articol
18 dec. 2023 Personalitatea anului se acordă cursului valutar leu/euro pentru stabilitatea de care dă dovadă de 4 ani deşi suntem loviţi numai de crize
18 dec. 2023 Cum a fost anul 2023, ce previziuni am făcut şi ce s-a adeverit: Dobânzile s-au stabilizat, inflaţia s-a redus mai mult, dar economia a scăzut mai mult decât aşteptările. Creşterea fiscalitaţii nu a fost prevăzută, iar mediul de business este revoltat. Piaţa de IT s-a mai răcit, iar vânzarea a trei bănci a fost o surpriză.
11 dec. 2023 Cu cunoştinţele pe care le aveţi, dobândite într-o carieră executivă, ce aţi face dacă aţi fi în locul meu?
11 dec. 2023 Eu nu am vrut să plec din România, am fost forţat să plec pentru că nu am găsit de lucru din cauza vârstei, aş putea spune că sunt un refugiat economic, un sirian. În afară nu este aşa cum se spune, copilul meu, care stă în Bucureşti, o duce mai bine decât o duc eu în Irlanda. Aş vrea să mă întorc, dar cine mă angajează la 56 de ani, când nu m-au angajat la 47 de ani?
04 dec. 2023 De ce preferaţi să cumpăraţi mai degrabă o pizza sau o şaorma decât o carte?
04 dec. 2023 „Am prioritizat Ucraina până când am ajuns să ucidem economia României”. Atenţie la revolta companiilor româneşti/fermierilor români, care vine din spate!